Go to the content

Maakleerplek is op zoek naar pioniers!

9 September 2020

Maakleerplek krijgt vorm. Niet alleen achter de schermen, maar ook op de site. Begin augustus zijn de werken gestart en in februari 2021 opent deze open werkplaats op de gelijkvloers van de silo’s en de Molens van Orshoven aan de Vaartkom haar deuren. Maakleerplek is nu op zoek naar pioniers! Stap jij mee in dit traject?

Stad Leuven
https://www.leuvenmindgate.be/files/maakleerplek.JPG

Stad Leuven nodigt alle organisaties en personen die actief willen deelnemen aan maakleerplek uit om zich in te schrijven voor een participatief traject. De inschrijvingen lopen tot 29 september. Samen ontwikkelen we het samenwerkingsmodel (met gedeeld businessmodel) voor de komende 2 jaar. Dit in overeenstemming met het werkkader waarbinnen het samenwerkingsmodel kan opgemaakt worden. Op deze manier wordt er samen aan maakleerplek gebouwd en wordt het een plek voor en door iedereen.

Schrijf je vanaf nu in via www.leuven.be/maakleerplek. In het inschrijvingsformulier vragen we naar een introductie van je organisatie of jezelf, je ambitie binnen maakleerplek, de verhouding tot het werkkader,… Hou er rekening mee dat er enkele vaste momenten worden gepland voor het effectief uitwerken van het ontwerptraject.

Hoe verloopt het traject?

  • 29 september 2020: deadline inschrijving
  • We verwachten gezamenlijk engagement gedurende volgende momenten:
    • 5 oktober 2020, 13u-17u
    • 19 november 2020, 13u-17u
    • 27 november 2020, 16u-18u
  • Januari 2021: inrichting van maakleerplek en verhuis
  • Februari 2021: opening maakleerplek

Meer weten? leuven.be/maakleerplek

Related News

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.