Maak onze nieuwe banner en win een pitch + bedrijfspresentatie

27/06/2018

De Brown Bag Lunches zijn niet meer. Maar geen paniek, Leuven MindGate en De Hoorn organiseren vanaf heden 'koffie/klets'. De doelstellingen van de sessies blijven hetzelfde: inspirerende babbels tussen creatieve en technologische Leuvense bedrijven. Verwacht je aan dezelfde innovatieve topics, kennisdeling en netwerking als een Brown Bag Lunch; maar dan tijdens het ontbijt. Van een goede start van de dag gesproken!

Na ons met hamers, beitels en allerhande scherpe dingen bezig te houden, hebben we toch maar besloten om de branding van ons vernieuwde concept aan jullie over te laten.

Wat staat hier tegenover? Wat dacht je van een vol uur om jouw organisatie te presenteren aan een publiek van meer dan twintig interessante gelijkgezinden en daarnaast een leuke voorstelling van jouw organisatie op de nieuwskanalen van Leuven MindGate, gelezen door duizenden innovators, ondernemers en changemakers.

De richtlijnen voor het ontwerp:

- Bestand: JPEG of PNG

- Grootte: minimum 1200 x 628 pixels (1.91:1 ratio, 300 dpi)

- Logo’s van De Hoorn (download) en Leuven MindGate (download kleur / monochroom) moeten in het ontwerp worden opgenomen

- Titel: Koffie/Klets 

- Baseline onder ‘koffie’: —> met ontbijt

- Baseline onder ‘klets’: — > met inspirerende babbels

- Deadline: vrijdag 24 augustus

Klaar als een klontje? Stuur je ontwerp dan door naar events@leuvenmindgate.be. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Veel succes!

Leuven MindGate x De Hoorn