Go to the content

Doccle en Qaelum deelden hun internationalisatie-ervaringen in Brewhouse

26 September 2018

Leuven MindGate-leden Doccle en Qaelum deelden op vrijdag 21 september hun ervaringen en uitdagingen rond de internationalisatie van hun ondernemingen met elkaar en met Sam Leeman van Brewhouse en met Dataroots. Het was de eerste match-making sessie van Brewhouse.

https://www.leuvenmindgate.be/files/brewhouse-dataroots-doccle-qaelum.jpeg

Zeer uiteenlopende topics die met internationalizatie te maken hebben kwamen aan bod: of het nu over recruteren in een internationale context ging of over overwachte hindernissen in een bepaalde regio, het werd allemaal besproken…

Sam Leeman van Brewhouse: "Dit is exact wat Brewhouse wil bereiken: ondernemers met elkaar in contact brengen om ervaringen te delen en van elkaar te leren op het moment dat ze daar zelf nood aan hebben. Het is een heel fijne ervaring om dat te mogen bijwonen en de onderlinge openheid te kunnen aanschouwen."

Voor meer info of contact: www.brewhouse.be  —  sam@brewhouse.be

Related News

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.