Go to the content

Waarderend leidinggeven op de werkvloer - Collega in hoofd en hart

Apr 21, 2022
08:00 - 10:00
BMW Juma
Brusselsesteenweg 72
3020 Herent
Show directions

Gratis

Hoe vind je als leidinggevende een evenwicht tussen resultaten en welzijn?
Wat is jouw impact op het welzijn van je werknemers?
Hoe pak je dat concreet aan op de werkvloer?

De cijfers liegen er niet om: het mentale welzijn op het werk is en blijft een heikel punt voor vele bedrijven. Een goede relatie tussen leidinggevende en werknemer is de basis voor een veilige, waarderende en ondersteunende werkomgeving. Toch blijkt die theorie moeilijk om te zetten in de praktijk en is verbindende communicatie vaak ver zoek in een hybride wereld.

Daar wil deze inspiratiesessie iets aan doen. Wij investeren graag mee in het mentaal welzijn en welbevinden van medewerkers.

Uitgeverij LannooCampus en auteurs Marc Vande Gucht en Geert Serneels nodigen je van harte uit voor de sessie over waarderend leidinggeven op de werkvloer, gebaseerd op het boek Collega in hoofd en hart. Het volledige programma ontdek je hieronder.

Organiser

Case by Case, Uitgeverij LannooCampus, BMW Juma

Case by Case
LannooCampus

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.