09 · 14 Mar 2021

Veilinghuis De Wissel is geopend!

General info

Van 15 februari tot 5 maart kan u kijken en kiezen. Kom regelmatig eens terug want we zullen nog kunstwerken toevoegen in deze periode.

Het bieden start op 5 maart om 19:00 uur en kan tot 14 maart.

En de ontknoping van onze veiling kan u volgen op 14 maart: vanaf 19 u loopt er elke 40 seconden een aanbieding af.

De Wissel

Vrijdagavond 5 maart werd de onlineveiling van 'Veilinghuis De Wissel', gelanceerd. Een pop-up initiatief waarbij fotografie, beeldende kunst, huiskamer- of tuinconcerten online worden geveild, tot 14 maart.

Enerzijds zet de Wissel dit initiatief op omdat andere extrafondsen-wervende activiteiten vorig jaar en ook begin dit jaar niet konden of kunnen. Deze extra's maken een wezenlijk verschil uit voor de 350 jongeren en gezinnen waarvoor De Wissel er als organisatie in de Jeugd- en Gezinszorg ondersteunend wil zijn.

Anderzijds is het een initiatief waarin de Wissel zich kan associƫren met een groep mensen met grote toegevoegde waarde in de samenleving. Een groep, die op dit moment weinig podium kan krijgen; de kunstenaars. Cultuur als beleving ligt de Wissel nauw aan het hart.

Deze kunstenaars reageerden op hartelijke wijze op dit initiatief zoals je zal zien wanneer u door de veilingsite gaat. Ze staan minstens 50% van de transactieprijs af aan de Wissel.

Partners