Go to the content

Up With Randstad RiseSmart

Jun 17, 2021
11:00

Randstad RiseSmart wordt al meer dan 20 jaren erkend voor haar expertise in outplacement.

De voorbije jaren begeleidden we ook steeds meer werknemers op het vlak van career & talent development. We investeerden er sterk in en ontwikkelden er een glasheldere visie op: The Leadership Connection™. Deze visie schreven we neer in onze whitepaper ‘iedereen kan leiden’, weldra ook beschikbaar als boek. We stellen haar in primeur aan u voor tijdens onze gratis online inspiratiesessie op 17 juni.

De uitdagingen van de 21ste eeuw tonen aan dat bedrijven nood hebben aan goed leiderschap. Want het is goud waard: het zorgt voor mooie resultaten én werkgeluk. The Leadership Connection™ zet leiderschap op de kaart vanuit een verrassende hoek. We zijn er immers van overtuigd dat alle vormen van leiderschap starten vanuit een sterk persoonlijk leiderschap.

Daarbij brengt elk individu, op zijn of haar manier, het beste in zichzelf en in anderen naar boven om zo de objectieven van de organisatie te bereiken. Voor de ontwikkeling van onze visie gingen we terug naar de essentie. The Leadership Connection™ is dan ook een visie, geen model. Het vormt een leidraad waarmee iedereen zijn eigen leiderschapsstijl bepaalt in functie van zijn/haar voorkeuren, de context en de te bereiken resultaten. We vertrekken vanuit de overtuiging dat iedereen leidt, en dus niet enkel de hiërarchisch leidinggevenden.

Benieuwd hoe u deze bewustwording kan creëren binnen uw organisatie? Hoe de filosofie van The Leadership Connection™ verwerkt kan worden in uw bestaande people processen zodat ze een positieve bijdrage levert aan zowel het werkgeluk als de prestaties van uw medewerkers?

Gretel Vlogaert, An Geypen, Frans Van de Ven (auteur van het boek) en het hele team van Randstad RiseSmart nodigen u uit om u via deze link in te schrijven voor deze gratis en online inspiratiesessie op donderdag 17 juni van 11 tot 12 uur.

We kijken ernaar uit om te connecteren en hopen u erbij te hebben op donderdag 17 juni.

Organiser

Randstad RiseSmart

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.