26 Sep 2021

Seminarie / Infosessie ‘TechBIZKON 2021’

General info

Flanders Investment & Trade

Flanders Investment & Trade geeft Vlaamse start-ups met een technologiefocus (Greentech) de kans om deel te nemen aan het evenement TechBizKON in Tokio. Dit evenement zal in hybridevorm doorgaan op 7 december 2021.

FIT voorziet 6 plaatsen voor Vlaamse start-ups om deel te nemen aan TechBIZKON. Deelnemers kunnen één-op-één meetings opzetten met potentiële Japanse partners, investeerders en start-ups uit Oostenrijk, Duitsland, Italië & Japan via het online platform en deelnemen aan de netwerkmomenten. Het evenement zal in hybride vorm doorgaan: deelnemers kunnen live deelnemen aan het evenement in Tokyo of digitaal.

Deelnemers worden geselecteerd op basis van de match met de technologiefocus (Greentech) van TechBIZKON. Van de 6 geselecteerde start-ups krijgen 3 bedrijven ook de kans om voor het volledige publiek te pitchen.

Deelname is volledig gratis. Schrijf je zo snel mogelijk in via deze link en dit zeker vóór 26 september 2021. Gelieve hiervoor ook het bijgevoegde inschrijvingsformulier in te vullen en te mailen naar techbizkon@fitagency.be