Go to the content

OH Leuven Fandag

Sep 5, 2021
12:30

De partners van de club hebben leuke activiteiten voorzien voor de Leuvense supporters. Zo zal er voor de jongste fans een kinderdisco zijn, een esports corner, een schminkstand en springkastelen. Maar ook voor de oudere supporters zijn er tal van leuke acties. Ook de supportersclubs zijn massaal aanwezig met heerlijke drank- en eetstandjes.

Daarnaast is er ook een ontmoetingsmoment met de spelers van de A-ploeg, met aansluitend een open training. Ook de topper in het vrouwenvoetbal tussen OH Leuven Women en Standard Femina vindt die dag plaats in het King Power at Den Dreef Stadion. De dag wordt feestelijk afgesloten met een optreden van niemand minder dan Sam Gooris.

Timing:

12u30: Start OH Leuven Fandag en ontmoetingsmoment A-ploeg

14u15-15u15: Kinderdisco

15u15-16u55: Open training A-ploeg

18u: Memorial Eddy Timmermans: OH Leuven Women – Standard Femina

20u: Optreden Sam Gooris

21u30: Einde OH Leuven Fandag

De OH Leuven Fandag is een Covid Safe Event. Om het stadion binnen te komen, moet je dus een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Met dit ticket krijg je toegang tot evenementen en dit zonder beperkingen. Het Covid Safe Ticket werkt via een QR-code die automatisch op je smartphone verschijnt via de CovidSafeBE-app.

Organiser

OHL

OHL - Oud-Heverlee Leuven Football Club

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.