Go to the content

VOLZET - MashUp: Hoe beloon ik mijn werknemers in een competitieve markt?

MashUp
Mar 2, 2023
08:30 - 11:00
Acerta - Diestsepoort 1 - 3000 Leuven
Show directions

Gratis voor Leuven MindGate leden - €80 voor niet-leden
Max. 20 mensen per MashUp - 1 deelnemer per bedrijf


FULLY BOOKED!

Met uitdagingen als een krappe arbeidsmarkt, torenhoge energiekosten en daarbovenop virus-en oorlogsdreigingen, is het geen sinecure om als werkgever overeind te blijven, laat staan te groeien.

Loon is vanzelfsprekend een belangrijke factor om mensen aan te trekken én bovendien gemotiveerd te houden.

Maar hoe doe je dat, eerlijk verlonen op een duurzame manier? Wat maakt dat mensen hun loon als rechtvaardig, juist en motiverend beschouwen? En hoe kan je als werkgever een beloningsbeleid voeren dat voor de organisatie én voor de medewerkers een duurzame samenwerking stimuleert?

Acerta Consult wil graag met u een aantal inzichten delen en vanuit een aantal concrete cases in gesprek gaan.

Annelies Baelus

Een MashUp is een gesprek, geen presentatie.

Maar bij elke MashUp is er een expert in de zaal die een discussie op gang brengt en uw diepgaande vragen beantwoordt. Er is voldoende tijd om uw eigen ervaringen te delen en van anderen te leren.

Wanneer: 02/03/2023, van 08u30 tot 11u (incl. ontbijt en kort netwerkingmoment)

Waar: Acerta, Diestsepoort 1 - 3000 Leuven

Expert: Annelies Baelus (Director Talentontwikkeling & Reward)

Taal: Nederlands

Annulering is helaas niet mogelijk. Vervanging door een collega is mogelijk mits vooraf aangemeld per e-mail (admin@leuvenmindgate.be)

Je kan parkeren op parking De Bond (Martelarenplein 18), aan het einde van de infosessie ontvang je van Acerta een ticket om de parking gratis te verlaten.

Organiser

Leuven MindGate & Acerta

Acerta Consult

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.