Go to the content

Leuven MindGate Rendez-Vous

Oct 26, 2021
18:00
Cypres
Vaartstraat 131
3000 Leuven
Show directions

Gratis

What's in it for you?

Op deze bijeenkomst wordt u ondergedompeld in het Leuven MindGate-netwerk.

Om u een idee te geven van het netwerk en het Leuvense ecosysteem, nodigen we op de 'Leuven MindGate Rendez-Vous' een aantal van onze leden uit die hun verhaal met u zullen delen. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om echte contacten te leggen met mede-ondernemers in het Leuvense.

We zijn immers dé matchmaker van de Leuvense regio in Health, High-Tech en Creativity. Reeds 325 organisaties werken met ons samen aan een sterke, innovatieve regio.

We brengen jullie samen op events, waar onze leden veelal gratis op aanwezig zijn. Tegelijkertijd zetten we het Leuvense ecosysteem in de kijker bij meer dan 20.000 professionals via onze communicatiekanalen en brengen we Leuvense organisaties dichter bij elkaar via kruisbestuivende samenwerkingen.

We ontmoeten elkaar op 26 oktober van 18u tot 20u bij Cypres, Vaartstraat 131 in Leuven.

  • Pieter Vereertbrugghen was jaren Managing Partner van Cypres en acht jaar voorzitter van CUSTO, de Belgische vereniging voor contentmarketing-bureaus.
    Hij zal kort ingaan op de toegevoegde waarde van content om relaties uit te bouwen en om je bereik te vergroten. Hierbij maakt Pieter de brug naar Leuven MindGate en het belang van samenwerking in het (Leuvense) ecosysteem.

  • Vincent Mouret is CEO van Spectricity. Gestart als een spin-off van imec willen ze een nieuw soort smartphone-camera ontwikkelen die meer kan zien dan wat de mens ziet. Vincent zal deze, en andere innovaties aanhalen in zijn testimonial. Hoe kunnen de korte lijnen van het Leuvense ecosysteem Spectricity een hefboom bezorgen naar een groter bereik? Deze getuigenis zal in het Engels gebeuren.

  • Nicolas Vergauwe is CTO van miDiagnostics. miDiagnostics kwam de voorbije weken in het nieuws met zijn ultrasnelle coronatest, die het mogelijk maakt om in minder dan 15 minuten te registreren of iemand besmet is met covid-19. Nicolas zal het traject rond deze Leuvense innovatie, de samenwerking met het ecosysteem en de rol van Leuven MindGate hierin toelichten.
Op dit event worden audiovisuele beelden genomen, die later zullen worden gebruikt voor de communicatieve doeleinden van Leuven MindGate.


Organiser

Leuven MindGate

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.