Go to the content

Ledenevent - Let us give you energy for the future

Ledenevent
Dec 20, 2022
18:30 - 22:30
AEtelier - Interleuvenlaan 74 - 3001 Heverlee
Show directions

Gratis ledenevent op uitnodiging

Wij laden je batterijen op!

In tijden van energietekorten en dure voorschotfacturen kan ook jouw energieniveau wellicht een boost gebruiken... En daar gaan we samen voor zorgen, op ons eindejaarsledenevent!

Het kruim van de Leuven Innovation Region zal opnieuw aanwezig zijn om samen met jou het jaar feestelijk af te sluiten.

Met een lekker hapje en drankje kan je gezellig bijpraten met professionals binnen Health, High Tech en Creativity.

Kom connecteren, laat je inspireren en blijf om te degusteren!

Wat kan je verwachten?


18u30
- Ontvangst en verwelkoming

19u00 - Burgemeester Mohamed Ridouani en voorzitter Jos Clijsters verwelkomen jullie kort

19u10 - Terugblik op het jaar van Leuven MindGate, vooruitblik naar de toekomst door algemeen directeur Jan Paesen

19u30 - Gastspreker Jo De Boeck, Chief Strategy Officer bij imec, duikt met jullie in een hoopvolle toekomst voor de Leuven Innovation Region

20u00 - Opening Algemene Vergadering, stemgerechtigden stemmen mee

20u20 - Receptie met netwerking

22u30 - Afsluiting

Gastspreker Jo De Boeck (Chief Strategy Officer bij imec)


Het Leuvense dna stroomt door de aderen van Jo De Boeck. Na zijn studies bij KU Leuven vond hij een uitdaging bij imec begin jaren negentig. Tijdens zijn onderzoekscarrière heeft hij diverse programma's en onderzoeken geleid op 'device niveau' en op 'systeemniveau'. Hij combineert op dit moment een functie als Chief Strategy Officer en Chief Technology Officer bij imec met een functie als professor bij KU Leuven en TU Delft.

Op het ledenevent van Leuven MindGate zal Jo duiken in de opportuniteiten en kansen voor de Leuven Innovation Region in een steeds uitdagendere economische realiteit. Welke rol kan ons ecosysteem spelen op mondiaal niveau, en hoe kunnen de leden van Leuven MindGate hier een graantje van meepikken?

Hoe schrijf je in? 3 opties!

- Je hebt een persoonlijke e-mail gekregen (check zeker ook je spam-inbox). Is dat het geval? Schrijf je in via de persoonlijke uitnodiging, die is op maat gemaakt voor jou.

- Sta je niet in onze database? Dan kan je je inschrijven via e-mail als je werkt bij een van de Leuven MindGate-leden.

- Is je organisatie (nog) geen lid? Word nu lid van Leuven MindGate en je mag automatisch naar het gratis ledenevent komen!

Organiser

Ben jij (of jouw bedrijf) lid maar heb je per ongeluk geen uitnodiging ontvangen via e-mail? Stuur gerust een mailtje naar events@leuvenmindgate.be!
De praktische gegevens zullen je daags voor het ledenevent worden gemaild. Het ledenevent zal doorgaan in het Nederlands.

Opnames
Er zullen gedurende het event audiovisuele opnames gemaakt worden. Deze opnames zullen gebruikt worden om verslag uit te brengen op onze website en social media.

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.