Go to the content

Kom innoveren met Bridgeneers en Joachim De Vos

Sep 29, 2022
18:00 - 22:00
Remy-toren
Vaartdijk 3
3018 Wijgmaal
Show directions

Back to the future: daar zijn de thirstdays weer!

En dat betekent maar één ding: een inspirerende avond vol gezelligheid in de Remy-toren.

Deze keer verzamelen we met alle Bridgeneers, klanten en partners voor een spreker die vooruit kijkt. Vér vooruit. Want niemand minder dan Joachim De Vos komt langs. Je kent hem niet alleen als professor scenarioplanning aan de Universiteit van Gent, maar vooral van TomorrowLab en Living Tomorrow.

Tijdens onze Thirstday komt hij zijn nieuwste boek voorstellen: Why Innovation Fails. Daarin legt hij haarfijn uit waar het altijd opnieuw verkeerd loopt met onze pogingen om innovatief te zijn. Geen nood: gelukkig reikt hij ook 7 sleutels aan voor succesvolle vernieuwing. En daar kan je vanop aan, want met het Huis van de Toekomst voorspelde hij 25 jaar geleden o.a. zomaar eventjes het scannen van barcodes, de e-commerce zoals we die vandaag kennen en het thuiswerken via internet.

En jij? Hoe ver kijk jij vooruit? Zit je nog aan het stuur in tijden van corona en energiecrisissen? Kom op 29 september langs en maak je klaar om mee te surfen op de golven van onzekerheid. Eén ding is alvast zeker: afsluiten doen we met een goed glas in de hand, een heerlijk hapje en een dj op ons rooftop terras.

En hou je mailbox in de gaten, want we voorspellen ook nog een aantal extra topsprekers voor die avond.

Organiser

Bridgeneers

Bridgeneers

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.