Go to the content

Infosessie met lunch| Jouw digitale werkplek Ishtar365

Mar 7, 2024
11:00 - 14:00
Process Delight
Persilstraat 51 F 5
3020 Herent
Show directions

Verplicht inschrijven via onderstaande knop

Jouw digitale werkplek Ishtar365

In de hedendaagse snel veranderende zakelijke omgeving is het essentieel om een werkplek te hebben die niet alleen productief is, maar ook flexibel en verbonden. Ishtar365 biedt precies dat, door een dynamische digitale werkplaats te creëren bovenop de vertrouwde omgeving van Microsoft.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze informatieve sessie waarin we de mogelijkheden van Ishtar365 uitlichten en demonstreren hoe het jouw organisatie kan transformeren.

Wat kan je verwachten?

  • Diepgaande Demonstratie: Zie hoe Ishtar365 integreert met Microsoft om een naadloze digitale werkplaats te bieden, compleet met documentmanagement, taaktoewijzing, en projectoverzicht, alles toegankelijk vanuit één centraal punt.
  • Expert Q&A: Stel jouw vragen en krijg onmiddellijke antwoorden van onze Ishtar365-specialisten.
  • Ervaringen uit de Praktijk: Hoor van gebruikers hoe Ishtar365 hun dagelijkse werkzaamheden en samenwerking heeft verbeterd.
  • Netwerken: Maak kennis met anderen die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun digitale werkplek.

Ishtar365 is jouw kans om jouw werkmethodes te revolutioneren, met verbeterde samenwerking, gestroomlijnde processen en een platform dat meegroeit met jouw organisatie. Het is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij Microsoft-toepassingen, waardoor je een krachtige, geïntegreerde ervaring krijgt die de productiviteit verhoogt en de communicatie vereenvoudigt.

Grijp deze kans om voorop te lopen in digitale werkplekoplossingen. Reserveer nu je plek voor onze infosessie en begin de transformatie naar een efficiëntere en verbonden werkplek.

Miet Roelandt

Co-Founder Miet Roelandt deelt in deze infosessie graag de cruciale technieken voor succesvol project management. Let vooral op de notie ‘succesvol’, want dat is waar bij vele ondernemingen het schoentje knelt. Miet’s jarenlange expertise in digitale transformatie en haar denkwijze als Co-Founder maakt van haar de ideale gesprekspartner voor iedere organisatie dat zijn toekomst in een snel veranderend landschap willen verzekeren.

Organiser

Process Delight

Process Delight

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.