Go to the content

LannooCampus: Does your brand care?

Mar 25, 2021
11:30

Bestel het boek nu met 10% lanceringskorting en gratis verzending. Ga naar www.lannoocampus.be en gebruik de kortingscode brandcare. Deze korting is geldig tot en met 30/4/2021.

We leven in turbulente tijden. Wanneer we naar de toekomst kijken, is het duidelijk dat bedrijven verantwoordelijkheid zullen moeten nemen en trachten een oplossing te bieden voor maatschappelijke problemen.

We nodigen je van harte uit voor de online boekvoorstelling van Does your brand care?. Auteur Isabel Verstraete pitcht haar boek en gaat in gesprek met moderator Suyin Aerts.

De C A R E-principes zijn ontworpen om bedrijven te helpen om relevant te blijven en bovendien voor te bereiden op de steeds veeleisendere klant.

Dit boek inspireert met talrijke cases uit alle sectoren, over de hele wereld. Van start-ups tot multinationals. Het laat zien dat iedereen, ook bedrijven, kunnen tonen waar ze écht om geven

Isabel Verstraete werkte in reclame en marketing in Nederland, Frankrijk en België alvorens ze in 2011 haar eigen strategisch consultancybureau oprichtte. Ze is voorzitter van FAM, Female Association of Belgian Marketeers.

Organiser

Uitgeverij LannooCampus, dat is passie voor kennis. Zij publiceren kwalitatieve werken voor de professionele markt en voor het hoger onderwijs, telkens in samenwerking met vakexperten.

LannooCampus

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.