17 Jun 2021

DE HOORN BOOKS: DECATHLON, ONS VERHAAL

General info

Donderdag 17 juni 2021: 13u30.

Lannoocampus & De Hoorn

Free

Met De Hoorn BOOKS organiseren we maandelijks een inspirerende lezing waarbij de auteur zijn/haar boek presenteert. Samen met LannooCampus maken we een breed programma van kwalitatieve kennisboeken, waarbij zowel business als bredere levensthema’s aan bod komen. Een waardevolle visie, een vernieuwend concept of een kennis verbredend gedacht…dat is De Hoorn BOOKS!

W I L L E N W E B I N N E N 1 0 0 J A A R N O G B E S TA A N ? ’

Deze retorische vraag zorgde begin 2014 voor een lange stilte in de Decathlon-burelen. Het zou 6 jaar later het startschot blijken voor één van de meest radicale veranderingen die het bedrijf ooit had ondergaan. In dit boek delen de medewerkers enkele van de (r)evoluties die ze tijdens deze humane omslag hebben kunnen beleven. Het is een persoonlijk verhaal over een nieuwe manier van werken, van beslissingen nemen, projecten opstarten, netwerken opbouwen, kwetsbaar leiderschap ontwikkelen, rekruteringen, loonbeleid...

Voor iedereen die geïnspireerd wil raken door nieuwe manieren van samenwerken. Zoals alles bij Decathlon is dit boek het werk van een collectief van mensen. Zij brengen hun verhaal, elk vanuit hun eigen invalshoek.

Partners