Go to the content

Cybersecurity Roadshow - Brabanthal Leuven

Apr 28, 2023
09:00 - 19:00
Brabanthal
Brabanthal 1
3000 Leuven
Show directions
 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon (excl. btw)

Bewijs samen met je medewerkers dat jij hackers wel te slim af kan zijn! Kun jij de code van onze cybertruck kraken en ontsnappen?

Herken jij, je collega’s of medewerkers cyberbedreigingen zoals phishing-mails, ransomware en valse telefoonoproepen? Hoe kan je deze voorkomen of oplossen? Hoe kan je door bewuster om te gaan met cyberveiligheid jezelf en je bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf?

Doe de test, samen met je medewerkers en bezoek de Voka Cybersecurity Roadshow!

Wat mag je verwachten?

Drie trucks maken jou en/of je team bewust van de gevaren van cybercrime.

 • In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware. De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken. Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck.
 • Daarna bezoek je de ethical hacker in de tweede truck. Hij overloopt met de deelnemers wat er goed en wat er fout liep. Daarnaast ontdek je een aantal demo’s van nieuwe industrie 4.0-technologieën waar uiteraard de nodige aandacht aan cybersecurity wordt besteed.
 • In de derde truck is er tijd om te relaxen en netwerken. Je deelt je indrukken met teamgenoten en/of andere deelnemers bij een drankje en hapje. In gesprek met onze Voka-adviseurs kun je opvolggesprekken plannen om volgende stappen voor je onderneming te bespreken.

Praktisch

De Cybertrucks worden in groepjes van 8 personen doorlopen. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 19u00. Bij inschrijving kun je een voorkeur van tijdstip doorgeven. Schrijf je in met 8, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van het tijdsslot.

Je kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan wordt je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. Je kunt nog steeds je voorkeur van tijdsslot doorgeven, maar krijgt hierbij geen voorrang.

Prijs (excl. btw):

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

Organiser

Voka ‑ Kamer van Koophandel Vlaams‑Brabant, Brabanthal en Flanders Make

VOKA

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.