29 Jun 2021

Atelier Innovatie

General info

29 juni 2021: 15u00 - 16u30; via Teams

Smart Hub Vlaams-Brabant

Gratis (na inschrijving)

Jouw innovatief project verdient een uitstekende start. Neem daarom deel aan Atelier Innovatie: je komt er alles te weten over de provinciale innovatiesubsidie en krijgt informatie uit eerste hand van partners die jou voorgingen met een succesvol project. De subsidie kan je gebruiken voor een samenwerkingsproject uit één van de 5 Smart Hubs: health, logistics, creativity, food of cleantech.

Na het algemene deel serveren wij jou de nodig inspiratie in één van de drie break-out sessies over circulaire economie, AI of creativity.

Tijdens het Atelier Innovatie serveren we jou het volgende:

Tijdens deze interactieve sessies kunnen ideeën gedeeld en getoetst worden, partners gezocht.

Dat de creatieve sector het de jongste tijd het niet makkelijk heeft, is natuurlijk een open deur instampen. Daarom wil Smart Hub Vlaams-Brabant dit jaar een extra inspanning doen voor de sector, tijdens de huidige call voor ons innovatiesubsidie traject. Want top innovatieve projecten verdienen een uitstekende start en de nodige support. We kijken daarbij vooral uit naar voorstellen die mikken op kruisbestuiving en tech innovatie. Heel recente voorbeelden vind je hier:

- https://www.smarthubvlaamsbrabant.be/projecten/one-man-band-100-blijf-in-je-kot-televisieproductietool met Tinkerlist.

- https://www.smarthubvlaamsbrabant.be/projecten/rdvideo-ads met o.a. AdSomeNoise.

- https://www.smarthubvlaamsbrabant.be/projecten/isokinetic-bike

We nodigen de creatieve sector graag uit om deel te nemen aan ons Atelier Innovatie. Creatieve ondernemers op zoek naar partners en support komen er alles te weten over de provinciale innovatiesubsidie. We bieden informatie uit eerste hand van partners die aantrekkelijke cases opbouwden, ter voorbereiding van een succesvol innovatieproject.

Partners