Go to the content

Leuven MindGate Premium Club

Ook dit jaar organiseren we speciaal voor onze Premium (Gold) leden de Premium Club. Coronaproof, maar eindelijk... in vol ornaat! We selecteerden vier exclusieve activiteiten waaruit jij als Premium (Gold) Member er twee mag uitkiezen naar wens.

Bij elke activiteit streven we ernaar om jou een unieke ervaring te bezorgen, waarbij je bovendien kan netwerken met key decision makers van de andere Premium (Gold) Members.

Keuze 1 > Bier- en chocolade pairing + diner

Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner Callebaut is dit niets nieuws. Als biersommelier en chocolade-expert legt hij zich toe op het 'pairen' van bier en chocolade.

Op een 'bier- & chocoladewandeling' door Leuven kan je netwerken met andere Premium-key decision makers en ontdek je de de stad met een knipoog naar de lokale bier- & chocoladecultuur. Ook enkele minder bekende verborgen plekjes worden zeker bezocht. Na de wandeling degusteren we enkele lokale bieren en bijhorende pralines van topchocolatier Chocobolic uit Boutersem in de culinaire hotspot Gastrobar Hop.

Om de avond af te sluiten genieten we in Gastrobar Hop van een diner met … aangepaste bieren uiteraard!


Wanneer
: 29/03/2022, om 16u30

Waar: Gastrobar Hop, Vaartkom 1a, 3000 Leuven

Programma:

 • 16u30 : vertrek wandeling aan Gastrobar Hop
 • 17u30 : bier- & chocolade pairing/tasting
 • 19u00 : diner met aangepaste bieren in Gastrobar Hop
 • Na diner : einde activiteit

Keuze 2 > Ballonvaart boven de regio

Netwerken in de lucht, geef toe, dat doe je niet elke dag. We bekijken the Leuven Innovation Region eens vanuit de lucht, wie weet brengt ons dat wel op nog meer innovatieve ideeën.

Aansluitend op de ballonvaart genieten we van een netwerkreceptie met champagne en borrelhapjes. Met de taxi word je terug naar de vertrekplaats en je wagen gevoerd.

Uiteraard kijken we naar de weersomstandigheden om te bepalen wanneer de ballonvaart kan doorgaan. Daarom hebben we twee datums geblokkeerd. Wie hiervoor kiest moet op beide data aanwezig kunnen zijn. Ook kunnen we niet op voorhand bepalen over welke regio we juist vliegen, maar we stijgen op ergens in the Leuven Innovation Region.


Wanneer: 02/06/2022 of 09/06/2022, om 19u00

Waar: Plaats van vertrek wordt de dag zelf meegedeeld (afhankelijk van de weersomstandigheden)

Programma:

 • 19u00 : Ontvangst met opzetten van ballon
 • 19u30 : Vertrek
 • 20u30-21u00 : Aankomst met netwerkreceptie
 • 21u30-22u00 : Terug naar vertrekpunt met de taxi


VOLZET > Tourrit in een oldtimer 2CV

** Deze activiteit is volzet, je kan hier niet meer voor kiezen **

Haal je beste rijkunsten maar boven voor deze activiteit! We ontdekken samen het Toscane van Vlaanderen, beter bekend als het Hageland, in een oldtimer 2CV.

Een ingebouwde GPS brengt ons langs prachtige Belgische wijngaarden, fruittelers en uitgestrekte vergezichten. De audiogids verschaft ons tijdens de rit realtime uitleg over de streek, de lokale legendes, sages en leuke weetjes.

Halverwege onze rit stoppen we bij een wijngaard voor een rondleiding en proevertjes. We genieten hier van ons avondmaal om daarna de rit te hervatten, terug naar vertrekpunt.


Wanneer: 15/09/2022, om 17u00

Waar: WOW Routes, Langestraat 40C, 3220 Sint-Pieters-Rode

Programma:

 • 17u00 : Ontvangst
 • 17u30 : Vertrek in teams van 4 (wij zorgen voor een toffe matchmaking tussen CEO's!)
 • 18u30 : Wijngaard + proevertjes + avondmaal
 • 20u00 : Deel 2 van de rit
 • 21u30 : Einde activiteit

** Deze activiteit is volzet, je kan hier niet meer voor kiezen **

Keuze 4 > VR Experience met netwerkreceptie

Klaar om een avondje te ontsnappen aan de realiteit? Wil je met andere ondernemers een team vormen om te ontsnappen uit een hachelijke situatie in een VR escape room?

We dagen jullie uit voor een VR Experience: enkel door goede samenwerking met jouw teamgenoten kan je ontsnappen! We maken het je niet makkelijk, maar... dat mag ook wel eens, toch?

Je kan uitblazen met een hapje en een drankje. Ook tijdens de netwerkreceptie kan je allerlei innovatieve VR-applicaties en VR tech demo's uitproberen. Wij mochten niet spelen tijdens het eten, u wel!


Wanneer: 06/10/2022, om 17u00

Waar: VR Blue, Diestsestraat 72, 3000 Leuven

Programma:

 • 17u00 : Ontvangst en uitleg bij de VR-activiteit
 • 17u15 : Start van de escape room en andere VR experiences
 • 18u45 : Uitgebreide netwerkreceptie met VR tech demo's
 • 21u00 : Einde activiteit

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.