Go to the content

Leuven MindGate Premium Club

Ook dit jaar organiseren we speciaal voor onze Premium (Gold) leden de Premium Club. We selecteerden vier exclusieve activiteiten waaruit jij als Premium (Gold) Member er twee mag uitkiezen naar wens.

Bij elke activiteit streven we ernaar om jou een unieke ervaring te bezorgen, waarbij je bovendien kan netwerken met key decision makers van de andere Premium (Gold) Members.

Kleiduifschieten met BBQ

Kleiduifschieten is een olympische sport waarbij het de kunst is een bewegend doel, kleischijf genaamd, te treffen met een geweer met gladde lopen en dit in open lucht.

Geef toe, dat is een activiteit die je niet elke dag kan doen. Dankzij de Leuven MindGate Premium Club krijg je de kans om - samen met andere key decision makers - een initiatie kleiduifschieten te volgen.

Ervaar de spanning wanneer je de trekker overhaalt en de kleiduif - hopelijk - kapot spat, hoog in de lucht!

Achteraf trakteren we je op een BBQ.

Wanneer: 02/06/2023, van 14u45 tot 19u30

Waar: Chateau de Chérimont, Chemin de Chérimont 372, 5300 Andenne

Programma:

 • 14u45 : Ontvangst en welkom
 • 15u - 17u : 2 uur durende initiatie kleiduifschieten
 • 17u - 19u(30) : BBQ

Cocktail-workshop

Tijdens een cocktailworkshop “Eigen creaties” gaan jullie aan de slag met professioneel bartender materiaal en bereiden we samen een uiteenlopende selectie van eigen creaties en minder gekende klassiekers.

Wanneer: 19/09/2023, van 17u15 tot 20u

Waar: Vaartkom 41, 3000 Leuven

Programma:

 • 17u00 : ontvangst en welkomstreceptie met een cocktail/drankje?
 • 17u30 : Start van de workshop
 • 18u30 : Mogelijkheid om iets te eten
 • 19u : Vervolg van de workshop
 • 20u : voorziene einde van de activiteit maar blijven plakken mag

Workshop pizza maken

Ristorante Rossi is een Leuvens-Italiaans icoon.

Al jaren geldt het als een van de meest populaire en authentieke Italiaanse eetgelegenheden van de stad: een eenvoudige, gemoedelijke omgeving met de typische sfeer van een osteria uit vervlogen tijden. Gault&Millau heeft daarbovenop Felice Miluzzi uitgeroepen tot beste Italiaanse chef van het land.

Wie houdt van een gezonde keuken in een gezellig kader, en van authentieke smaken en originele recepten, is bij Rossi aan het goede adres. En ook bij zuster-restaurant Guzzi kennen ze er wat van, geheel in dezelfde stijl als bij Rossi.

En daar bieden we je de kans om een workshop pizza maken te volgen. Een kookdemo en praktische tips en tricks om je eigen pizza's nog meer Gault Millau-waardig te maken. En op het einde van de avond mag je je eigen pizza mee naar huis nemen!

Wanneer: 20/11/2023, van 17u tot 20u.

Waar: Ristorante Guzzi, Frederik Lintsstraat 5, 3000 Leuven

Programma:

 • 17u00 : ontvangst met glaasje prosecco + start workshop (kookdemo en hands-on koken met chef, pizza degustatie)
 • 20u : einde workshop

Golfinitiatie + diner

In golfclub Winge Golf kan je onder begeleiding van golfexperts genieten van een golfinitiatie.

De bal in zo weinig mogelijk slagen in het putje of ‘hole’ krijgen, dat is het doel van golf. Maar het uiteindelijke doel van vandaag is om een eerste indruk te krijgen van wat deze sport te bieden heeft.

Na de initiatie trakteren we je op een gezellig diner. We eten in het restaurant van de golfclub: Hartivert (aan de golfcourse – bij goed weer kunnen we vragen voor een tafel op het terras met zicht op de golfcourse)

Wanneer: 04/10/2023, van 16u45 tot 21u

Waar: Winge Golf, Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge

Programma:

 • 16u45 : Ontvangst en welkom
 • 17u - 19u : 2 uur durende golfinitiatie
 • 19u - 19u30 : Receptie
 • 19u30 - 21u : Diner

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.