Leuven MindGate Premium Club

YES ! Ein-de-lijk kunnen we u opnieuw in ’t echt uitnodigen voor de exclusieve Leuven MindGate Premium Club. Deze organiseren we om u en de 31 andere Premium (Gold) leden te bedanken voor uw engagement.

Met deze Premium Club ligt de focus op community building : in een informele setting kan u connecteren met andere Leuvense beslissingsnemers. Uw engagement nemen we niet voor vanzelfsprekend, en daarom doen we u een exclusief aanbod van activiteiten. We stellen u vier activiteiten voor, heel verschillend maar even exclusief, waarvan u er twee kan uitkiezen.


Optie 1 : een avondje Leuven Bears

U wordt ontvangen met een glaasje en kan genieten van een drie gangen-diner. Nadien kan u de wedstrijd Stella Artois Leuven Bears – Hubo Limburg United volgen vanuit de business seats.

Wanneer : woensdag 29 september, startuur 18u
Waar : Sportoase Leuven


Optie 2 : een avondje cultuur bij Het Nieuwstedelijk

U krijgt de kans om de nieuwe voorstelling van Stijn Devillé te ontdekken : Vrede, Liefde en Vrijheid. Voorafgaand aan de voorstelling kan u genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de receptie heeft u de kans om Stijn Devillé, directeur van Het Nieuwstedelijk te ontmoeten. Stijn geeft dan ook een inleiding op de voorstelling.

Wanneer : woensdag 20 oktober, startuur 18u
Waar : OPEK, Vaartkom Leuven


Optie 3 : een kennismaking met De Wissel

De Wissel ontvangt u graag op het domein van Centrum Molenmoes in Wezemaal, een ontmoetingsplaats voor kwetsbare jongeren. Terwijl u geniet van een gezellig diner, maakt u samen met Luc Deneffe, de bezieler van De Wissel, kennis met de werking van het centrum.

Wanneer : dinsdag 9 november, startuur 18u
Waar : Centrum Molenmoes (Wijgmaal)


Optie 4 : een avondje OHL

U wordt ontvangen met een glaasje en geniet van een driegangen-diner in de business ruimte van OHL. Na het diner kan u de wedstrijd OHL - Seraing volgen vanuit de B2B tribune.

Wanneer : In het weekend van 19-20-21 november. De exacte datum wordt binnenkort vrijgegeven door de Jupiler Pro League.
Waar : King Power At Den Dreef Stadion (Leuven)


Misschien heeft u voor de zomer reeds een keuze doorgegeven maar past de datum nu niet meer? Geen probleem, dan kan u gewoon een nieuwe keuze maken. O.w.v. de praktische organisatie, vragen we u uw keuze voor 16 september door te geven.