Go to the content

Randstad Employer Brand Research

May 12, 2022
16:00 - 20:00

Naar traditie wordt u op deze jaarlijkse afspraak ondergedompeld in de laatste evoluties en trends op het vlak van employer branding. Niet te missen, want een sterk werkgeversimago is noodzakelijk om talent aan te trekken en te behouden in de huidige schaarse arbeidsmarkt.

nieuw onderdeel: interactieve workshop

Het programma van ons jaarlijkse employer branding event klinkt u vast bekend in de oren. Jan Denys stelt de resultaten van zijn jaarlijkse onderzoek voor, we reiken awards uit aan de sterkste employer brands, en uiteraard is er volop mogelijkheid om te netwerken met collega’s-hr-professionals. Omdat we dat connecteren zo waardevol vinden, vindt het event dit jaar plaats op vijf locaties. Kleinere groepen, grotere betrokkenheid. Bovendien verrijken we het programma met een praktijkgerichte, interactieve workshop.

talenten versus werkgevers

‘Wat is uw ervaring met employer branding?’ We vroegen het aan talenten, maar we vragen het ook aan alle hr-professionals die inschrijven voor het event. De best practices, standpunten en ervaringen die jullie delen, vormen het uitgangspunt voor een wervelende interactieve workshop. Wat zijn de verwachtingen van talenten? Stroken die met uw aanbod? Waar kunt u als werkgever een tandje bijsteken? … Tijdens deze workshop komt u ongetwijfeld tot verfrissende inzichten waarmee u aan de slag kunt om uw employer brand te versterken. En dit, in elke fase van de talent journey.

Programma

15.15 uur onthaal

16.00 uur verwelkoming, gevolgd door voorstelling resultaten Randstad Employer Brand Research 2022 door Jan Denys, arbeidsmarktdeskundige bij Randstad.

16.30 uur pauze

16.40 uur regionale voorstelling met interactieve workshop over hoe uw employer branding versterken doorheen de talent journey

17.45 uur uitreiking Randstad Employer Brand Awards 2022

18.15 uur aanvang gemoedelijke netwerkavond met feestelijke receptie

Organiser

Randstad

Randstad Group Belgium, Vestiging Leuven

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.