Go to the content

MashUp: Hoe burn-outproof is uw HR-beleid? - Van preventie tot reïntegratie

MashUp
Nov 17, 2022
10:30 - 12:00
Groep IDEWE - Interleuvenlaan 58 - 3001 Leuven
Show directions

Gratis voor Leuven MindGate leden - €30 voor niet-leden
Max. 20 mensen per MashUp - 1 deelnemer per organisatie

Een preventief stress & burn-outbeleid helpt bedrijven om waardevol talent en onmisbare expertise gezond en vitaal aan boord te houden, om signalen van stress en burn-out op te vangen en erger te voorkomen en om langdurig verzuim terug te dringen.

Vandaag kijken we samen met u naar de 4 bouwstenen van een burn-outproof HR-beleid. Welke bouwstenen krijgen in uw organisatie reeds aandacht? En op welke manier? Hoe bouw je beleidsmatig meer aandacht in voor stress en burn-out?

In een interactieve setting in kleine groep wisselen we goede praktijken uit, inspireren we elkaar en kan je nadien aan de slag met concrete acties.

Een MashUp is een gesprek, geen presentatie.

Maar bij elke MashUp is er een expert in de zaal die een discussie op gang brengt en uw diepgaande vragen beantwoordt. Er is voldoende tijd om uw eigen ervaringen te delen en van anderen te leren.

Wanneer: 17/11/2022, van 10u30 tot 12u

Waar: Groep IDEWE - Interleuvenlaan 58b - 3001 Heverlee

Expert: An Thys - Preventieadviseur Psychosociale Aspecten

Taal: Nederlands

Annulering is helaas niet mogelijk. Vervanging door een collega is mogelijk mits vooraf aangemeld per e-mail (admin@leuvenmindgate.be)

Organiser

Leuven MindGte & IDEWE

Idewe

Related Events

How can we help?

The Leuven MindGate team is at your disposal for any questions about the Leuven Innovation Region. Do you want to invest, work or study in the region? We can help you find your way.

We also facilitate collaboration and innovation between companies, knowledge institutes and government within the Leuven Innovation Region, and we are happy to guide any of these stakeholders towards innovation.