BNP Paribas Fortis Leuven
Vital Decosterstraat 42
3000 Leuven
cpb.bnpparibasfortis.be/cpbb/en/page.aspx/2

BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis biedt aan zijn klanten (particulieren, ondernemingen, openbare instellingen, …) een volledig pakket van financiële producten en diensten.

Een bank met een transparant beheer en maatschappelijke waarde gestoeld op verantwoordelijkheid, menselijkheid, innovatie en enthousiasme. BNP Paribas Fortis is uw bank voor een wereld in verandering.

EEN ENTHOUSIASTE, VERANTWOORDELIJKE EN INNOVATIEVE PARTNER

Bij BNP Paribas Fortis bieden we onze klanten een volledig pakket van financiële producten en diensten. Elke dag opnieuw helpen we klanten met een zeer divers profiel: particulieren, ondernemingen, openbare instellingen, … Dankzij het internationale netwerk en de competenties van de Groep BNP Paribas bieden we als BNP Paribas Fortis aangepaste oplossingen aan in bijna 75 landen!

Diepe wortels in België
BNP Paribas Fortis is ontstaan door het samengaan van een aantal solide financiële bedrijven die sinds de 19de eeuw mee de economische en sociale geschiedenis van België hebben bepaald. Onze bank is stevig verankerd in de maatschappij, met een sterke traditie op het vlak van dienstverlening en steun aan de reële economie.

Een bank voor iedereen
BNP Paribas Fortis biedt een volledig pakket van financiële producten en diensten, dat we perfect aanpassen aan de behoeftes van klanten met een zeer divers profiel