time.lex
Joseph Stevensstraat 7
1000 Brussel
timelex.eu/nl

time.lex

Timelex is een toonaangevend niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in de juridische aspecten van informatietechnologie (IT), privacy & gegevensbescherming (GDPR), intellectuele eigendom, en media en elektronische communicatie. Elke dag streven we ernaar om recht en innovatie met elkaar te matchen.

We focussen ons op de materies waarin we uitblinken maar we adviseren cliënten ook over diverse issues van algemeen commercieel en ondernemingsrecht, zoals over distributie- en franchisingnetwerken, handelsagentuur, oneerlijke concurrentie en marktpraktijken, consumentenbescherming, productveiligheid en productaansprakelijkheid, algemene verkoop- en aankoopvoorwaarden, enz.

Sommige cliënten doen een beroep op ons als hun enige aanspreekpunt voor al hun juridische vragen. En als we hen niet zelf kunnen helpen, verwijzen we hen door naar de juiste advocaat voor hun vraag.

Onze cliënten uit de privésector zijn multinationals, grote bedrijven, KMO's en start-ups, en onze cliënten uit de publieke sector zijn Europese, federale, regionale, lokale en buitenlandse overheden en overheidsinstanties. We helpen hen met contracten, adviezen, gerechtelijke geschillen en wetgevende en beleidsmakende ondersteuning.

Waar onze dienstverlening voor staat