Vital Decosterstraat 67A
3000 Leuven
https://www.mycareercompanion.com/

myCareerCompanion

Let’s unwaste talent!

myCareerCompanion is een uniek online platform. Young professionals krijgen hier de kans om enorm gedetailleerde inzichten te vergaren. Over hun eigen persoonlijkheid, talenten en grote sterktes, maar ook over hun ideale job en bedrijfscultuur. Het wetenschappelijk en academisch onderbouwd algoritme achter het platform garandeert zo een maximale kans op een succesvolle introductie tussen talent en werkgever.

myCareerCompanion schat zowel de aard van het talent als de match tussen talent en bedrijf extreem accuraat in. Als werkgever hoef je nooit meer een potentiële topcollega mis te lopen, zowel bij nieuwe aanwervingen als bij het heroriënteren van bestaande medewerkers:

  • Talent Scan

Passen de talenten van bestaande collega’s ook vandaag nog bij hun specifieke functie of binnen je bedrijfscultuur? Of wens je mogelijke talenten via andere sollicitatietrajecten objectief te toetsen aan de algoritmes van myCareerCompanion? Beoordeel al jouw binnenstromende kandidaturen op een uniforme manier, wij helpen de kans op een foute aanwerving te minimaliseren.

  • Talent Tap

myCareerCompanion is, dankzij zijn constante instroom van talenten (jaarlijks +5000 nieuwe gebruikers waarvan 72% open staat voor job introducties), een continue, proactieve funnel aan potentiële werknemers op maat van jouw bedrijf. Ons algoritme blijft 24/7 draaien. Aan jou om te beslissen wanneer je de talentenkraan opendraait. Komt het tot een sollicitatiegesprek? Dat hangt van het talent én van jou af. Tap into talent!