Groenveldstraat 13
3000 Leuven
https://hype.be/

HYPE

Mobiele apps

Een mobiele applicatie lanceren enkel en alleen omdat het trendy is? Niet bij HYPE. We maken een light scan van je technische noden of actuele bedrijfsprocessen en toveren die om tot een mobile app die écht meerwaarde biedt. Dat kan gaan van een afsprakenapplicatie voor patiënten tot een allround museumapp met QR-codes en fotouploads. Custom mobile apps met een duidelijk doel voor ogen? Yes, please!

Webshops

The time is now om online te verkopen. Maar hoe doe je dat als je webshop moet praten met je stockbeheersoftware? Wil je een internationale webshop lanceren? Wil je kortingsdeals automatisch publiceren en weer offline halen? Simpel, schakel HYPE in. Onze web developers doen niets liever dan het technisch onmogelijke mogelijk maken. We ontwikkelen webshops die zitten als gegoten voor zowel beheerders als voor bestellers. Een win-win!

Websites

Web development uitbesteden aan ontwikkelaars met tientallen jaren tech knowhow? Met een stevig staaltje code maken we je wilde websiteplannen werkelijkheid. HYPE concurreert niet met standaard websiteplatformen. HYPE doet iets anders. Iets meer! We ontwikkelen custom websites met een missie. Informeren, inspireren, activeren… We make it work, in the front and in the back. Want een website van onze hand komt sowieso met een contentmanagementsysteem.

Oplossingen op maat

Wij bedenken, bouwen, beschermen en beheren oplossingen op maat van jouw onderneming, die doen wat ze beloven. En misschien nog wel een tikkeltje meer! Enerzijds creëert HYPE webapplicaties van A tot Z, anderzijds geven onze technische toppers bestaande set-ups een upgrade in efficiëntie. Van facturatietool, over veilingsysteem, tot innovatief idee uitrollen. Het doel van ons custom development? Een topscore voor usability