Wingepark, 2
3110 Rotselaar

BATMAN

WIE IS BATMAN? 

Sinds de oprichting in 2014 door Robin Van de gaer, biedt BATMAN een ijzersterke dienstverlening binnen Online Support. Met 7 vaste medewerkers en 3 freelancers bestaan we uit experts in Web Development, Content management, Graphic webdesign, Front-end- en PHP-development, Projectmanagement, Copywriting, Branding en Videoproducton. 

Al onze teamleden hebben vanuit hun eigen interessegebied kennis opgebouwd, waardoor BATMAN in staat is een kwaliteitsvolle en totale dienstverlening te garanderen. We onderhouden en vernieuwen de websites van een grote Zweedse speler in de retail-meubelindustrie. Deze duurzame klantenrelatie zorgt ervoor dat onze kennis en expertise gedurig gevoed wordt en we onszelf continue updaten d.m.v. de nieuwste programma’s. Ook andere uitdagingen verleiden ons maar al te snel. 

We behandelen met veel enthousiasme ook uw case! Een onderlinge goede samenwerking of partnership verhoogt de commerciële slagkracht en leidt tot een win-winsituatie. Voordelen hiervan: diverse doelgroepen bereiken, winnen van nieuwe kennis, uitbreiding netwerk, schaalvoordelen, vergroten naamsbekendheid, enz. 

Note: we zijn nog even niet te vinden op het web, maar heel binnenkort staat onze gloednieuwe website online. We willen u hier niet op laten wachten en graag in een persoonlijk gesprek toelichten wat we in onze mars hebben.