17 · 20 Nov 2019
Logo Mindgate events

Zakelijke netwerkmissie naar Stuttgart

General info

Leuven MindGate, VOKA, KU Leuven R&D

Leuven MindGate-leden: € 2250
Niet-leden: € 2950
(excl. btw)

Logo Mindgate events

Reis als bedrijfsleider mee met drie Leuvense toporganisaties!

VOKA Vlaams-Brabant, Leuven MindGate en KU Leuven R&D organiseren een zakelijke netwerkmissie naar Stuttgart, gesteund door de stad Leuven en de provincie Vlaams-Brabant. Zoals voorgaande jaren (naar Boston/New York in 2017 en Cambridge/Oxford/Londen in 2018) zet Mohamed Ridouani, burgemeester van Leuven, samen met enkele ‘Captains of Industry’ zijn schouders onder dit initiatief.

Van zondag 17 tot woensdag 20 november 2019 bezoeken we Stuttgart, de hoofdstad van Baden-Württemberg en de thuisbasis van grote elektro(nica)concerns zoals Bosch, Bauknecht, Kärcher en Stihl, evenals de autogiganten Daimler en Porsche. Wat het programma betreft, ligt de nadruk op het leggen van nieuwe contacten die de groei van deelnemende bedrijven effectief kunnen bevorderen. We ontmoeten ondernemers vanuit lokale netwerkorganisaties en bezoeken bedrijven en incubatoren in en rond Stuttgart. Het is bovendien een kans voor deelnemers om zich extern te presenteren en lokaal bekend te maken.

Vanuit onze regio willen we onze eigen kennis en kunde op vlak van automotive, ICT/software voor de autosector (e-Mobility en alternatieve brandstoffen), industrie 4.0 etc tonen aan bedrijven en potentiële Duitse partners. Naast een bezoek aan Bosch én Daimler staan daarom ontmoetingen met lokale clusters in deze sectoren op het programma.

Rik Tyrions, voormalige Duitsland-specialist bij de VRT zal ons alvast vergezellen en zijn inzichten over het Duitse succesverhaal met ons delen.

Voor verdere toelichting over programma en voorwaarden, en om uw deelname te bevestigen, kan u contact opnemen met Johan Merlevede via johan@leuvenmindgate.bePartners