16 · 17 Nov 2020
Logo Mindgate events

Zakelijke netwerkmissie ‘Health & Engineering’ naar Eindhoven

General info

Leuven MindGate en VOKA, gesteund door de stad Leuven, KU Leuven R&D, de provincie Vlaams-Brabant en DSP Valley.

Logo Mindgate events

Dit najaar organiseren Voka Vlaams-Brabant en Leuven MindGate een zakelijke netwerkmissie naar Eindhoven, gesteund door de stad Leuven, KU Leuven R&D, de provincie Vlaams-Brabant en DSP Valley. Mohamed Ridouani, burgemeester van Leuven, is de delegatieleider.

Naast de leidinggevenden van de betrokken organisaties, mogen we voor deze missie op het gezelschap rekenen van Bart De Moor, ondernemer-professor die aan de grondslag lag van enkele succesvolle start-ups, en Jo De Boeck, executive vicepresident bij imec.

Het opzet? Net als bij eerdere missies – denk aan Boston/New York in 2017, Cambridge/Oxford/Londen in 2018, en Stuttgart in 2019 – willen we met deze reis naar Eindhoven opnieuw een economisch interessante regio bezoeken. Het programma is zo opgevat dat deelnemers elkaar beter kunnen leren kennen, inspiratie kunnen opdoen, en interessante zakelijke contacten kunnen leggen.

Het centrale (maar niet exclusieve) thema van deze missie is ‘health & engineering’. We zullen dus voornamelijk bedrijven bezoeken die hun technologische knowhow inzetten in de ‘life sciences’-sector.


Programma


Maandag 16 november

  • Vertrek rond 14.00 per bus (coronaproof) naar Eindhoven
  • Bezoek aan een of twee van de sterkst groeiende bedrijven in de gezondheidssector: Demcon.
  • Netwerkdiner met beleidsmensen en bedrijfsleiders uit de regio
  • Overnachting


Dinsdag 17 november

Eindhoven

  • Verdere kennismaking met de regio bij Brainport Eindhoven
  • Rondetafelgesprekken: ontmoeting met bedrijven uit de regio rond thema’s naar keuze, zoals imaging & diagnostics, photonica, 3D-printing, flexibele elektronica en regeneratieve geneeskunde.
  • Lunch met kennismaking initiatieven rond voeding en gezondheid
  • Bezoek aan Philips en het Holst Centre op de High Tech Campus.
  • Netwerkborrel op de High Tech Campus
  • Vertrek rond 17.30 met bus (coronaproof) naar Leuven


Inschrijven kan via: https://www.voka.be/activiteit...

Coronaflexibiliteit

Mocht de netwerkmissie niet doorgaan omwille van nieuwe coronamaatregelen, dan wordt het event verplaatst naar een ander tijdstip. Alle deelnemers worden automatisch op de hoogte gebracht. Daarnaast blijft de inschrijving geldig en is deze niet naamgebonden. Mochten de nieuwe data jou niet uitkomen, dan mag iemand in jouw naam deelnemen.