10 Dec 2020

BootCampus: Work smarter, not harder

General info

10 december 2020

11u00 - 12u00

Online

LannooCampus

Voor het volledige programma betaal je €95 per persoon. Daarin zitten de boeken ter waarde van €65, de voorbereidende vragenlijst en de online sessie.

Harde werkers vind je overal en in alle lagen van de bevolking. Verzet jij bergen werk vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Krijg je soms te horen dat je (té) hard werkt? En hoe kun je bewust(er) hard werken?


Een harde werker word je niet, je bent het. Hardwerkende leiders hebben een haarscherpe training nodig, net als straaljagerpiloten. Aan de hand van die vergelijking biedt dit boek een eenduidige succesformule.

In Out of Office doorbreekt Sabine Tobback, zelf een harde werker pur sang, de taboes over hard werken. Ze onderscheidt vier types van harde werkers. Aan de hand van zelftests, gerichte vragen, schema's en checklists, krijg je inzicht in je eigen type en werkgedrag.


Sabine Tobback is al 20 jaar (inter)nationaal actief als leiderschapscoach MCC (ICF) voor ondernemers, directieleden en leidinggevenden. Daarvoor bekleedde ze een Europese leidinggevende hr-functie binnen Exxon Mobil.

Interesse om zelf een workshop of event op te zetten met deze auteur? Of in een afname van boeken voor jouw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op via tim.morien@lannoocampus.be.