03 Apr 2019

Women in Power

General info

Woensdag, 3 april

7u30-10u30

Dit event wordt georganiseerd door Voka.

leden 25€ excl. BTW, niet-leden 35€ excl. BTW

Hotel The Fourth - Tafelrond
Grote Markt 5
3000 Leuven
Show directions

Op zondag 26 mei zijn het opnieuw verkiezingen. Als ondernemer ben je natuurlijk graag als eerste op de hoogte van de standpunten die de politieke partijen innemen rond de hete economische hangijzers. Tijd dus voor een eerste debat!

En dat pakken we deze keer eens anders aan. Want er schuiven alleen vrouwelijke politici aan tafel. Stuk voor stuk topdames met een prominente plaats op de verkiezingslijsten in Vlaams-Brabant:

CD&V: Karin Brouwers
N-VA: Darya Safai
Open Vld: Danielle Vanwesenbeeck
Sp.a: Katia Segers
Vlaams Belang: Katleen Bury
Groen: wordt binnenkort gecommuniceerd

Het debat zal gemodereerd worden door Suyin Aerts, presentatrice en journaliste voor televisie (Kanaal Z/Canal Z) en moderator van evenementen, maar ook zelf onderneemster.

Het debat zal hoofdzakelijk thema’s behandelen relevant voor ondernemers. We willen jouw vragen en prioriteiten zo veel mogelijk aan bod laten komen: interactie is dus key!

Toch willen we ook inzoomen op het effect van meer vrouwen in de politiek: uit onderzoek blijkt dat vrouwen met een andere ambitie dan mannen in de politiek stappen. Vaak willen ze rond 1 thema werken en daaraan iets veranderen. Eens dat is gebeurd, is hun missie voltooid. Bovendien blijkt dat vrouwen meer aandacht besteden aan investeringen in onderwijs en gezondheidszorg. En dat de de economie gestimuleerd wordt door meer gendergelijkheid. Tijdens dit debat zullen jullie ondervinden of deze beweringen waar zijn.

Programma

7.30 uur: Ontvangst
8.00 uur: Start debat
9.30 uur: Einde debat, start ontbijt
10.30 uur: Einde

Dit exclusief event is slechts toegankelijk voor 65 personen, vrouwen én mannen. Uiteraard is er ook tijd om te netwerken bij een heerlijk ontbijt.

Partners