19 Jun 2019

Vokartiest 2019

General info

Woensdag 19 juni 2019 vanaf 18.00 uur.

VIP- parking
Festivalpark Werchter
3118 Werchter

De succesformule blijft ongewijzigd: ondernemers uit Vlaams-Brabant ontmoeten elkaar met een drankje in de hand en genieten van een exclusief optreden op een unieke locatie. Er is een speciaal kortingstarief voor Leuven MindGate-leden.

What's new?

  • Vorig jaar stonden jullie op het hoofdpodium van Rock Werchter, dit jaar krijgen jullie exclusieve toegang tot een andere zone van het festivalpark. Nieuwsgierig welke zone het wordt? Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • De zoektocht naar de mystery guest begint opnieuw. Vorig jaar fleurde Angèle de avond op met haar nieuwste hits. Ook dit jaar zal een swingend optreden van een geheime gast niet ontbreken.
  • Wil je graag van Vokartiest een teambuilding maken met jouw collega's of nodig je liever jouw klanten uit om mee de zomer in te zetten? Dan hebben wij iets voor jou! Tijdens Vokartiest 2019 kan jij een privé-tafel voor 10 personen reserveren zodat jij zeker bent van een comfortabele plek om te netwerken. Opgelet dit aanbod is enkel geldig voor Voka-leden.

Line-up

  • 18.00 uur: De deuren gaan open: je stapt binnen in de festivalsfeer van Rock Werchter en krijgt exclusieve toegang tot een nieuwe zone van het festivalpark
  • 19.30 uur: Line-up: Voka aan het woord en Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen
  • 20.00 uur: Netwerken tijdens een zomerse barbecue en open bar
  • 21.30 uur: Live optreden van een mystery guest
  • 22.00 uur: “Dessert is like a feel-good song and the best ones make you dance.” (chef Edward Lee)

Tickets:

Opgelet: je kan ervoor kiezen om jouw tickets direct te betalen ('Prepaid') of een factuur te krijgen voor betaling achteraf. (prijzen zijn excl. btw)

Voka- en Leuven MindGate-leden: 100 euro

Niet-leden: 140 euro

Wil je graag een privé-tafel van 10 personen reserveren tijdens Vokartiest 2019? Dan geniet je van een mooie korting. Je betaalt dan 900 euro (excl. btw) voor 10 tickets. Stuur daarvoor een mailtje naar inschrijvingen.vb@voka.be. OPGELET: dit aanbod is enkel geldig voor Voka-leden!Partners