22 May 2019

Voka Cultural Night: netwerken en genieten van theater

General info

Woensdag 22 mei
van 18.30 tot 23.00 uur

OPEK - Openbaar Entrepot voor de Kunsten
Vaartkom 4
3000 Leuven

Leuven MindGate & VOKA Leden: € 75
Niet-leden: € 100
(excl. btw)

Met de Voka Cultural Night bezorgen wij je graag een aangename theateravond, samen met je partner. Deze keer krijg je de kans om o.a. Michaël Pas en Simone Milsdochter aan het werk te zien in de thriller ‘Hoop’ van het nieuwstedelijk.

We beginnen deze culturele avond met een inleiding van Stijn Devillé, de schrijver en regisseur van het stuk, terwijl je geniet van een walking dinner. Daarna kan je op een van de voorbehouden Voka-plaatsen de voorstelling bijwonen. Afsluiten doen we met een netwerkreceptie waar je kennismaakt met de acteurs en muzikanten van het stuk.

Kortom, een niet te missen avond voor wie van theater en netwerken houdt!

Programma

18.30 uur: Welkom
18.45 uur: Walking dinner en inleiding door schrijver en regisseur Stijn Devillé
20.00 uur: Voorstelling 'Hoop'
22.00 uur: Netwerkreceptie, samen met muzikanten, acteurs en crew


Over Hoop

Met 'Hebzucht' en 'Angst' schreef Stijn Devillé eerder al twee gelauwerde politieke thrillers over de wereld sinds de bankencrisis. In 'Hoop' gaan zijn personages op zoek naar perspectieven. En wenden ze zich tot het publiek. Om één van hen te zijn. Geen rol meer te spelen. En een voorstel te doen. Ook dat belooft spannend te worden.


Over het nieuwstedelijk

Het nieuwstedelijk is het stadstheater van Leuven, Hasselt en Genk. Het is een artist-run theaterhuis dat mee vorm geeft aan de stad en de samenleving van morgen. Ze vertellen verhalen over het leven hier en nu. Ze geven er klank aan en gaan er over in gesprek. Vanuit de stad richten ze zich op de rest van de wereld.
Het nieuwstedelijk staat voor verbinding, samenwerking & ondernemerschap. Vanuit een integrale visie verbinden ze artiest, publiek, organisatie, maatschappelijk & financieel draagvlak met elkaar.

Partners