12 Dec 2018
Logo Mindgate events

Verloning en teamdynamiek: uitdagingen voor elk bedrijf

General info

Woensdag 12 december 2018
8u00 tot 9u30 's morgens

Organisatie van Leuven MindGate en De Hoorn met steun van Provincie Vlaams-Brabant

Inkom is gratis maar registratie is verplicht. Inschrijven bij voorkeur via de inschrijvingspagina of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be

Maximum 2 deelnemers per bedrijf. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Bij afwezigheid rekenen wij een no-show fee aan van 25€.

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions
Parking Vaartkom
Engelsplein 32
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Een modern personeelsbeleid vraagt heel wat kennis. Je moet niet alleen intellectueel sterk in je schoenen staan, tegelijkertijd wordt er ook een hoge emotionele intelligentie van je verwacht.

Daarom willen onze twee HR-experts je op weg helpen en informeren over de meest recente evoluties binnen HR, op het vlak van verloning en teamdynamiek.

  • Hoe vind je de balans tussen de loonsverwachtingen van jezelf of je werknemers én de mogelijkheden van jezelf of je werkgever? Jente Vrijsen, (Acerta service professional, gespecialiseerd in loonadministratie) zal het daarom hebben over verloningspakketten. Wat zijn de alternatieven waarover je kan beschikken om beide partijen tegemoet te komen?
  • Iedereen weet dat een goed draaiend team beter presteert, maar hoe krijg je alle neuzen in de dezelfde richting en maak je van samengestelde teams een geoliede machine? Ivie Cardinaels is trainer-coach bij Visionata en gespecialiseerd in teamdynamiek. Zij zal de geheimen van een goede teambuildingactiviteit blootleggen: vermijd een vrijblijvende excursie onder collega’s, maar maak er een activiteit met impact van.Met een ontbijtkoek, een heerlijke tas koffie én heel wat Leuvense out-of-the-box-thinkers komen ze samen met jou tot nieuwe inzichten op woensdag 12 december 2018 om 8 uur in De Hoorn.

Is je ontbijt al ooit zo interessant geweest?

Kom gerust koffie/klets’en en kom er alles over te weten.Partners