05 · 26 Jun · May 2020

Tweeperenboom organiseert het 'Pear Festival'

General info

Tweeperenboom

Alle prijsinfo via de link > https://tweeperenboom.be/pear-festival/

We beleven een heel intense periode, met dank aan het COVID19-virus. Dit is een tijd van fundamentele verandering. We zien vele parallellen met hoe organisaties ook in andere tijden complexe verandertrajecten ervaren. Onzekerheid, creativiteit, reflectie, vertragen, innoveren, er-vanaf-willen-zijn, nieuwe strategieën en visies die opborrelen, het zoeken naar houvast én naar ruimte. En dit alles, te-ge-lijk. We zagen het in onze projecten al vaak voorbij komen en herkennen het nu weer.


We stellen ook vast dat onze onze honger naar feesten en samenzijn bijzonder groot is. En toen we het nieuws vernamen dat festivals deze zomer niet kunnen doorgaan, hadden we geen andere keuze meer dan ons eigen zomerfestival te organiseren. Welkom op het Pear Festival!

In juni, een traditionele festivalmaand, zetten we graag onze festivaldeuren open voor jou. We presenteren een mooie line-up van onze eigen doorbraakarchitecten en enkele gastsprekers. Op het programma vind je online workshops in kleine groepjes, één-op-één doorbraakgesprekken over jouw specifieke vraag en boeiende lezingen. Uiteraard in een ontspannen sfeer, zoals het bij een echt festival past: met een boekenstand, een virtuele ape(e)ro-bar en hoekjes om te netwerken en te keuvelen.

Alle info op https://tweeperenboom.be/pear-festival/