24 Nov 2020

TOP TECHNOLOGY 'ON TOUR' - LEUVEN

General info

24 november 2020

 • We laten een maximum van 20 personen toe om te starten op een vooraf bepaald startuur (duidelijk vermeld op uw ticket).
 • De starturen zijn 10u00, 10u30, 11u00, 11u30, 12u00, 13u00, 13u30, 14u00, 14u30 en 15u00.
 • De demonstraties worden gegeven in 2 aparte rondleidingen (je neemt deel aan een product design tour of een productie optimalisatie tour - 10 personen elk)
 • Het totale event duurt 3 uur en alle presentaties worden gegeven in het Engels.

Flanders Make

€ 100.00/p.p

Hoewel we dit jaar niet ons jaarlijkse Flanders Make Symposium organiseren, willen we je toch graag een blik gunnen op de toekomst van onze industrie. Daarom nodigen we je uit op onze eerste Top Technology on Tour: een roadshow voor kleinschalige bijeenkomsten in heel Vlaanderen, met aandacht voor onze nieuwste en meest veelbelovende technologische ontwikkelingen.

Op 24 november openen we de Brabanthal in Leuven voor een 3 uur durend event waar je kennis zal maken met:

 • Onze visie op huidige trends die bepalend zullen zijn voor de toekomst van onze industrie
 • De belangrijkste resultaten van onze technologisch onderzoek

Tijdens een rondleiding laten we onze nieuwste technologische ontwikkelingen zien en geven we je tegelijkertijd de mogelijkheid om direct met de betrokken topexperts te praten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om - in kleine groepen - bedrijfsleiders, CTO's en R&D managers van grote bedrijven en KMO's te ontmoeten. Op deze manier willen we je inspireren om je volledig in te zetten voor technologische innovatie binnen je bedrijf om zo concurrerend te blijven in uitdagende omstandigheden.

PROGRAMMA

Gedurende de dag zal er elk half uur een sessie starten voor 20 deelnemers. De volledige 3 uur durende technologie tour bevat:

 • Een Flanders Make introductie rond de status & trends van onze industrie
 • Een begeleide rondleiding, in kleine groepen, waarbij we de meest veelbelovende technologische ontwikkelingen demonstreren.
 • Een moment om bij te praten- in kleine groepjes - met business managers, CTO's en R&D managers van grote bedrijven en KMO's. Compleet met een drankje en, afhankelijk van het tijdstip, een lekkere lunch of een selectie van verfijnde hapjes.

2 BEGELEIDE RONDLEIDINGEN

We bieden 2 verschillende rondleidingen aan:

 • De product design tour - met focus op de laatste product innovaties.
  Hier demonstreren we o.a. een tractor die autonoom pallets laadt en lost, machine-aandrijvingen en potentiële prestatie-optimalisaties (bijv. een snelle pick & place-unit voor een koudvormmachine), een slim voertuig met wielmotoren en actieve schokdempers voor meer rijcomfort bij verkeersdrempels, en nog veel meer ...
 • De productie optimalisatie tour - met focus op de laatste innovaties voor productie ontwikkelingen.
  Hier demonstreren we o.a. hoe je op basis van CAD-ontwerpen van het geassembleerde product automatisch assemblageproblemen kunt detecteren, hoe je de kwaliteit van de werkinstructies kunt beoordelen aan de hand van sensorgegevens van de uitvoering van een assemblagetaak, hoe een mobiele robot een productiemachine autonoom laadt, en nog veel meer ...

Onze experts leiden je rond in groepjes van 10 personen. Onderweg zal er dus voldoende ruimte zijn voor vragen, opmerkingen en interessante discussies.