14 Jun 2018
Logo Mindgate events

Together Towards Tomorrow

General info

Donderdag 14 juni van 16u tot 21u

Programma

16u00 Ontvangst

16u45 Verwelkoming

17u00 Intrigerende sprekers

19u00 Walking dinner & netwerken

Normale prijs: 95€ excl BTW

Onze leden krijgen als ledenvoordeel het nieuwste boek van keynote speaker Martin Hinoul, "De economische toekomst" (verkoopprijs 29,90 euro incl BTW) dat die avond door Martin ook voorgesteld wordt. Desgewenst kunt u als alternatief ook opteren voor een ledenkorting van 20 euro (excl BTW) op de normale toegangsprijs (75€ dus).

Wilt u van de ledenprijs genieten? Word Leuven MindGate lid

Inschrijven voor leden Leuven MindGate bij voorkeur via de inschrijvingspagina of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en wegbeschrijving.

Betalen na ontvangst factuur.

NIET LEDEN mogen via de website van Made in Vlaams-Brabant inschrijven.

King Power Stadion OHL
Kardinaal Mercierlaan 46
3001 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Naar goede gewoonte organiseert Leuven MindGate in juni haar zomerse ledenevent. Dit jaar gooien we het echter over een andere boeg: we organiseren ons event in samenwerking met Made in Vlaams-Brabant Live én niet-leden zijn ook welkom. Samen maken we er hét business event van Vlaams-Brabant van. Mis deze unieke opportuniteit niet!


Na de succesvolle editie van het Cross Over Event van vorig jaar, stellen we jullie dit jaar graag een nieuw concept voor. Samen met Made in Vlaams-Brabant zorgen we voor een mooi programma sprekers met een verfijnde toets. Overigens zullen ditmaal niet-leden ook welkom zijn! Hierdoor creëren wij de ideale ontmoetingsplaats met een groot, relevant netwerk voor de grote en de kleine ondernemer. Tot slot ontvangt elke deelnemer een goedgevulde goodie-bag.

Wat kan je verwachten?

CEO’s, decision makers en startups uit verschillende sectoren komen je inspireren met handige tips & tricks!

Ontmoet boeiende nieuwe contacten tijdens de netwerksessie. Met de aanwezige decision makers kan je meteen aan business doen!

Geniet van culinaire hoogstandjes en uitgebreid walking dinner geïnspireerd op de lokale keuken. Dit alles in een sfeervol en uniek kader.


Isabelle Moussiaux - Social Impact Entrepreneur (Happy Bags - MiniMarieTea)


Wout Van Impe - Business Director (Mercuri Urval)


Martin Hinoul - Business Development Manager (KULeuven)

Partners