03 Oct 2019
Logo Mindgate events

SPACE

General info

Een initiatief van Leuven MindGate Creativity en de directie cultuur van stad Leuven

Gratis

Predikherenkerk
O.L.Vrouwstraat
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Op donderdag 3 oktober brengen Leuven MindGate Creativity en de directie cultuur van stad Leuven de creatieve community voor de derde keer samen op het event SPACE.

Leuven gonst van de creatieve en artistieke bedrijvigheid: van reclame en communicatie tot podiumkunsten, van architectuur en design tot film.
Het is deze mix van creatieve economie, kunst en cultuur die zorgt voor een unieke dynamiek in de stad.

Net zoals de vorige edities vieren we deze Hoogmis van creatief Leuven op een unieke (en zeer toepasselijke) locatie. We verwelkomen jullie dit jaar in de Predikherenkerk!

Benieuwd naar het creatieve groeipotentieel van Leuven? Zin om nieuw creatief talent te ontdekken?
Nieuwsgierig naar de mooie Predikherenkerk?

registreer je dan hier!

Voor wie? Voor iedereen die creatief bezig is in Leuven! Van reclamebureau tot zeefdrukker, van grafisch ontwerper tot textielbewerker, van meubelontwerper tot filmregisseur

Programma

17u30 Deuren open

18u30 Aperitief en verwelkoming

19u Presentatie film Leuvense makers (samenwerking met museum M)
+ Overzicht geplande acties van Leuven MindGate Creativity

Doorlopend tot 00u: Showcase van de 12 creatieve sectoren in Leuven met o.a Filip Sterckx (Skullmapping), Frederik Hautain, Stiel Atelier, Triple Click, BOOT vzw, SABETH, Possibly Pixels, Ballet Dommage, Tevin Mulumba,…

Een preview van de film ‘Leuven Maakstad’, met WØTI, Bram Kerkhofs, Belgian Woodworker, Timme Afschrift en Stiel Atelier (in samenwerking met museum M)

Originele food & drinks met bierprimeur ADRIANUS van brouwerij Breda (Hogeschoolplein) en bijpassende food van Jambalaya

Heb je geen uitnodiging van ons ontvangen, maar maak je wel deel uit van de creatieve sector? Laat het ons gerust weten op creativity@leuvenmindgate.be.