10 Oct 2019

Planeet B Vier dieren op zoek naar duurzaamheid

General info

10 oktober 2019

Ontvangst 19u00

Start voorstelling 19u30

Lannoo Campus

Gratis

Barbóék
Schrijnmakersstraat 17
3000 Leuven
Show directions

Welke wereld wil jij nalaten aan je (klein)kinderen?

Hoe kun je zelf of in je organisatie duurzamer te werk gaan?

Waarmee wil jij het verschil maken?

In Planeet B gaat Phil Daenens op zoek naar duurzame oplossingen voor onze planeet. Vanuit een uniek vertelperspectief van vier dieren wordt de link gelegd met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

In Planeet B nemen een regenboogoctopus, een sneeuwluipaard, een arend en een varaan je mee op hun zoektocht naar duurzaamheid. De aarde verarmt en verwarmt en de vier dieren raken verstikt. Samen zoeken ze naar oplossingen om te overleven en zetten ze de krijtlijnen uit voor een andere samenleving.

Net als de vier dieren in het boek, staan we met z'n allen voor enorme klimaat- en andere uitdagingen. De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN geven een aanzet voor elke lidstaat om mee te werken aan een duurzame wereld.

Dit boeiende verhaal confronteert je met de toekomst en geeft je inzichten om zelf keuzes te maken, bewuster te leven en duurzaam met je omgeving om te gaan.

Phil Daenens is zaakvoerder van BVBA Delta-Act en vennoot en doorbraakarchitect bij CVBA Tweeperenboom. Daarnaast is hij coach, mentor en schrijver.