25 Sep 2017
Logo Mindgate events

People management herleiden tot de essentie

General info

Maandag 25 september 2017
17u30-21u00

Leuven MindGate in samenwerking met B2A - Business to Academia - een initiatief van Faculty Club

75 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc / Leuven MindGate / KU Leuven Alumni, met vermelding van het q-nummer

95 euro (excl. BTW): alle anderen


INSCHRIJVINGEN

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 september 2017 , bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens).

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving. Betalen na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Annulatie is echter niet mogelijk.

Faculty Club Leuven
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
Show directions
Faculty Club Leuven
Tervuursevest 70
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Een interactief pleidooi en debat, weg van de HR hypes

Naarmate de digitalisering en automatisering toeneemt en de wereld steeds globaler en volatieler wordt, neemt het belang aan sterk en pragmatisch leadership razendsnel toe om met mensen het verschil te kunnen maken.

Een pleidooi om terug naar de essentie van leadership te gaan en de vele HR hypes eindelijk achterwege te laten, in het licht van een steeds moeilijker wordende arbeidsmarkt. Wat gebeurt er op onze arbeidsmarkt? Wat betekent bovendien “strategische HR”? Welke vragen zouden er op elke raad van bestuur moeten gesteld worden?

De spreker legt de link tussen de arbeidsmarkt, de digitalisering en leiderschap. Hij faciliteert het debat, komt niet met nieuwe theorieën en beweert vooral niet de waarheid in pacht te hebben.

Programma

17u30:

Ontvangst met broodjes

18u30:

Uiteenzetting ‘Back to basics in Leadership’ door Wout Van Impe

19u10

Interactief debat met de deelnemers

19u45:

Netwerkreceptie

21u00:

Einde


Over de spreker

Wout Van Impe is Group Director en Senior Management Consultant bij Mercuri Urval waar hij kleine en grote organisaties begeleidt in leiderschap, rekrutering en selectie, potentieel herkenning en ontwikkeling van mensen. Hij is gecertificeerd boardmember en geeft o.a. les aan de Universiteit Hasselt en Guberna, het instituut voor bestuurders. Hij staat bekend voor zijn pragmatische, multidisciplinaire en no nonsense aanpak en als kritische stem binnen het HR landschap.


Partners