06 Oct 2020

Online Match Making Event 'Samen Slimmer Innoveren'

General info

Dinsdag 6/10 vanaf 16u

VLHORA/Blikopener

gratis

Onderzoekers van de dertien Vlaamse hogescholen willen #samenslimmerinnoveren met ondernemingen en organisaties. Ze doen jouw bedrijf of organisatie groeien. Benieuwd hoe dat kan? Participeer dan aan het gratis online match making event op 6/10 vanaf 16u.

Mis deze kans niet om met experten in dialoog te gaan om alzo jouw innovatief idee of project een boost te geven. Stel gerust je vragen over #digitalisering #hrm #circulaire #economie #innovatie #industrie40 #educational #technology en zoveel meer.

Heeft u ideeën waarvoor u beroep wil doen op de kennis en de ervaring van de hogescholen? Of kent u iemand die nood heeft aan ondersteuning bij een project? Tijdens het online Match Making event ‘Samen Slimmer Innoveren’ helpen de onderzoekers van de hogescholen u graag verder in een één-op-één-videocall bij de speurtocht naar oplossingen voor praktijkgerichte problemen of vraagstellingen.

Schrijf nu snel in voor deze unieke mogelijkheid om snel kennis te maken. En nog beter: stuur de onderstaande link ook door naar uw netwerk. Blikopener kijkt uit om u te ontmoeten op het online Match Making Event!