17 Oct 2019

Meet the robots (after work @ Octinion)

Altijd al willen weten hoe een Leuvens R&D-bedrijf de toekomst van aardbeiproductie zal veranderen? Octinion’s test center opent haar deuren op donderdag 17 oktober, om je te verwelkomen in de wereld van de landbouwrobotica. Vang een glimp op van de laatste AgTech-ontwikkelingen, verwerf nieuwe inzichten in bestaande en opkomende technologieën en ontmoet het team achter de robots.

Of je nu een ambitieuze ingenieur bent, een uitdager van het status quo, een echte go-getter met een passie voor automatisatie of een high potential in software, deep learning en AI, mechatronics, burgerlijk of bio ingenieurswetenschappen, je bent van harte welkom op deze inspirationele avond.

Krijg een exclusieve blik achter de schermen en ervaar zelf de habitat van 's werelds eerste aardbeiplukrobot! Wandel door het testcentrum om kennis te maken met onze nieuwste ontwikkelingen en laat je inspireren door de manier waarop we mechatronica en biologie inzetten om een impact te hebben op de wereld. Stel al je vragen aan ons team en maak kennis met de hele familie; mens of robot.

Join the revolution!

Waar? Test Center Octinion, Interleuvenlaan 17A, 3001 Heverlee-Leuven

Wanneer? Donderdag 17 oktober 2019, 17-20u

Voor wie? Iedereen met een professionele interesse in landbouwrobotica, junior tot expert

Inschrijven op https://octinionafterwork.even...