27 Oct 2020
Logo Mindgate events

Leuven MindGate Rendez-Vous

General info

27/10/2020 van 17u-18u30

Online op Zoom

Leuven MindGate

gratis

Logo Mindgate events

Kent u Leuven MindGate al? U heeft misschien onze naam de voorbije dagen al wel eens gehoord, nadat we er mee voor zorgden dat Leuven de ‘Europese Hoofdstad van de Innovatie 2020’ is geworden - iets waar we erg fier op zijn!

Of misschien kent u ons al wel, maar kennen wij u nog niet. En daar willen we graag verandering in brengen. Daarom nodigen wij u graag uit voor de Leuven MindGate Rendez-Vous die we organiseren op dinsdag 27 oktober om 17u.

Op deze bijeenkomst leren wij u en uw organisatie graag beter kennen. En tegelijkertijd leert u ook Leuven MindGate beter kennen, geheel vrijblijvend. Al een tipje van de sluier : Leuven MindGate is een samenwerkingsplatform dat Leuven op de kaart zet als een regio waar het goed is om te leven, werken en studeren. Met het oog op internationalisering en het versterken van het Leuvense netwerk, verenigen we vandaag 325 organisaties die samen werken aan een sterke, innovatieve regio.

Om u een idee te geven van het netwerk en onze innovatieve regio, nodigen we een aantal van onze leden uit die hun verhaal met u zullen delen. Het zal een inspirerende avond worden!

Daarnaast is het ook een mogelijkheid om – eindelijk opnieuw – echte contacten te leggen met mede-ondernemers in het Leuvense. We ontmoeten elkaar, geheel conform de corona-maatregelen en dus in alle veiligheid, in MC Square.

Programma :

  • Wat kan Leuven MindGate voor u en uw organisatie betekenen? Door Johan Merlevede, directeur van Leuven MindGate.
  • Inspirende talks door een aantal van onze leden :
  • Netwerkgelegenheid

Praktisch :

  • Dinsdag 27 oktober 2020
  • Van 17u tot 18u30
  • Online