20 Jun 2019
Logo Mindgate events

Ledenevent: 'Gathering Strength'

General info

Donderdag 20 juni 2019
18u - 21u30

Je kan je niet registreren via de website, aangezien dit een event 'op uitnodiging' is. Je vindt de registratielinks in de uitnodiging.

Ben jij (of jouw bedrijf) lid maar heb je per ongeluk geen uitnodiging ontvangen? Stuur gerust een seintje naar events@leuvenmindgate.be!

Gratis ledenevent op uitnodiging

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Leuven MindGate is Gathering Strength for the Future, net als jij.

Laten we onze krachten bundelen op het gratis ledenevent op 20 juni 2019.

Op ons vorige ledenevent stelden we je onze vernieuwde strategie voor. De afgelopen maanden bundelden we onze krachten, en werkten we samen met onze partners en leden aan een succesvolle toekomst.

Nu willen we je een update geven van waar we staan en wat we doen. En wat we nóg plannen om te doen, met jullie hulp en steun. We werpen een blik op de toekomst van het Leuvense ecosysteem en besluiten de avond met een hapje en een drankje.

Net voor de zomervakantie, én op de avond van onze Cross Over Festival-dag, nodigen wij jou uit in De Hoorn voor een ontspannen avond in een professionele sfeer. Mis ons ledenevent niet, want wie weet ontmoet jij er je volgende Leuvense business lead.
Laat ons weten voor maandag 10 juni 2019 of je erbij kan zijn.

Programma

18u00 - Ontvangst met hapje en drankje

18u30 - Opening AV - Mohamed Ridouani, voorzitter Algemene Vergadering en burgemeester van Leuven

18u40 - Terugblik + Toekomstvisie Leuven MindGate: panelgesprek gemodereerd door Rilla Lysens, Make Me Fly! Gilbert Declerck (voorzitter Raad van Bestuur), Patricia Schoolmeesters (Dienst Economie Stad Leuven), Stefanie Lambrechts (werkgroep Creativity) en Johan Merlevede (Leuven MindGate) aan het woord

19u25 - Jaarrekening 2018, de te benoemen bestuurders en plaatsvervangers, alsook het voorzitterschap en ondervoorzitterschap van AV en Rvb voorgelegd aan de stemgerechtigde leden ter goedkeuring voorgelegd + stemming

20u00 - Walking dinner receptie en netwerkmoment

Nuttige Info

Locatie
De Hoorn Sluisstraat 79 3000 Leuven

Mobiliteit

Prijs
Gratis! Members only.

*NB: Het ledenevent gaat door net na het gratis Cross-Over Festival dat die dag ook in De Hoorn plaatsvindt. Je bent van harte welkom om naar beide events te komen, maar dan vragen we je vriendelijk - omwille van organisatorische redenen - om je apart te registreren.