17 Dec 2020
Logo Mindgate events

VOLZET - Ledenevent: Capitalizing on innovation

General info

De link en het unieke wachtwoord zal daags voor het ledenevent worden gemaild.

Wij staan paraat om jullie te helpen met al jullie vragen over jullie presentatie, de virtuele stand of voor technische ondersteuning.

Het ledenevent is volzet. Je kan je niet meer registreren.

Logo Mindgate events

Op donderdag 17 december organiseert Leuven MindGate haar halfjaarlijkse ledenevent, in een vernieuwd online netwerking-concept. Het thema is deze keer 'Capitalizing on Innovation'.


We gaan dieper in op de gebeurtenissen van 2020, en kijken samen met onze leden vooruit naar de toekomst. Daarnaast is er ook nog heel wat ruimte voor input van onze leden zelf! Op het ledenevent zullen we ervaringen en opgedane kennis uitwisselen in virtuele booths, samen met jullie. Je kan ervoor kiezen om actief deel te nemen of om te luisteren naar de anderen.

Zes gouden regels voor ons ledenevent:

  1. Kom op tijd! Je kan al vanaf 15u45 op het platform rondneuzen, je eigen avatar aanmaken en de verschillende kamers bezoeken. Om 16u stipt begint burgemeester Ridouani aan zijn openingsspeech.

  2. Je komt het platform binnen via jouw unieke registratielink. INSERT HERE. Ben je per ongeluk uit het platform gegaan? Dan kan je altijd opnieuw deze link gebruiken.

  3. Bij het binnenkomen kan je de 'rondleiding' doen. Maak daar zeker gebruik van om het platform in enkele kliks te leren kennen.

  4. Accepteer de 'notifications' op het platform. Enkel zo kunnen we je meldingen sturen die van belang zijn voor een vlot verloop van het event.

  5. Op het platform word je naar verschillende Teams-meetings geleid. Als je de Teams-meeting wil verlaten, mag je niet op het kruisje (om te sluiten) klikken, maar moet je via 'Leave Meeting' de meeting verlaten.

  6. In de beurshallen kan je presentaties volgen van de verschillende standhouders. Dat doe je via de knop 'Let's Talk'. Dat wil zeggen dat je zo een 'meeting' binnenstapt met de andere aanwezigen. Dat betekent niet per se een één-op-één-gesprek.


Programma:

Het ledenevent zal online doorgaan, in het Nederlands, van 16u tot 17u30.
Wie wil netwerken, kan dat doen tot en met 19u.


Bezoek onze virtuele beurshallen:

Verdeeld over 3 virtuele beurshallen krijgen de bezoekers de kans om te interageren met 40 Leuven MindGate-leden. Zij presenteren jullie hun 'Innovatie van 2020'.
Kijk hier alvast eens op voorhand wat ze te bieden hebben, en bepaal zo - voor het event begint - wie je beter wil leren kennen!Ontdek het Thola-platform

Het ledenevent wordt online georganiseerd op het Thola-platform. Wellicht heb je daar nog geen online meetings op bijgewoond, maar dat is niet erg. Het platform is zo opgebouwd dat de navigatie zichzelf uitwijst. Ben je de weg kwijt? Dan vind je die terug dankzij onze tutorial.Praktisch


Donderdagochtend 17 december krijg je in een tweede mail van ons jouw unieke registratielink doorgestuurd.
Om het ledenevent zonder problemen te volgen, open je de link best in Google Chrome of in Safari.
De (oude) Internet Explorer werkt niet.

Opnames
Er zullen gedurende het event audiovisuele opnames gemaakt worden. Deze opnames zullen gebruikt worden om verslag uit te brengen op onze website en social media.


Wij staan paraat om jullie te helpen met al jullie vragen over jullie presentatie, de virtuele stand of voor technische ondersteuning.