16 May 2018
Logo Mindgate events

Internationale Kenniswerkers: een meerwaarde voor uw organisatie

General info

Wednesday 16 May 2018 from 12:00 to 14:00

12:00 Lunch

12:15 Learn: Natalie De Filette, Stad Leuven/International House

12:30 Exchange

14:00 Einde

Deelname is gratis (inclusief broodje), maar de plaatsen zijn beperkt. Maximum 2 deelnemers per bedrijf. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Bij afwezigheid rekenen wij een no-show fee aan van 25€.

U mag zich steeds kandidaat stellen als spreker indien u in uw bedrijf een interessante aanpak of ervaring heeft met internationale medewerkers or internationalisatie.

De Hoorn, Skybox
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions
Parking Vaartkom
Engelsplein 32
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Wist je dat Stad Leuven en Leuven MindGate een informatie- en dienstencentrum hebben opgericht voor internationaal talent en voor organisaties die internationaal talent tewerkstellen? Jawel, en ze kunnen veel voor uw organisatie doen. Kom maar luisteren!

We hebben het hier niet over toeristen maar over internationale kenniswerkers die naar onze regio komen werken, wonen, spelen, en investeren. Ze kunnen een grote meerwaarde zijn voor uw organisatie met hun verschillende ervaringen, opleidingen en uitzichten. Maar is het niet ingewikkeld om ze aan te nemen? En wat dan nog met de wettelijke regels? En hoe kan je ze aantrekken? En hoe ze behouden?

International House Leuven staat klaar om u te ondersteunen in verband met alles wat betreft internationale tewerkstelling!

Tijdens deze Brown Bag Lunch ontdek je alle mogelijkheden om internationale medewerkers aan te werven. Uw gids is Natalie De Filette van Stad Leuven, verantwoordelijk voor deze nieuwe dienst.

Na afloop van een renovatieproject komt er in Leuven ook een moderne ontmoetingsplek voor internationaal talent: een International House. Intussen is Natalie al bezig en is ze klaar om al uw praktische vragen te antwoorden.

Over Brown Bag Lunches

Sinds oktober 2016 zijn de Brown Bag Lunches een vast concept: een interessante lunch & learn over de middag in de Skybox van de Hoorn voor creatievelingen en techies. Hiermee willen we de creatieve en de technologische bedrijven wat dichter bij elkaar brengen én kennis laten maken met elkaar. Deelname en broodje zijn gratis.

Belangrijk! We halen de mosterd bij elkaar. We schuiven telkens één thema naar voor, waarbij telkens 2 of meer cases vanuit de sector zélf worden voorgesteld. Stof tot discussie!

Graag nodigen we je uit voor de dertiende sessie over internationalisatie in Leuven.

Partners