24 Apr 2017

ING's Week van de Ondernemers

General info

24, 25, 26 en 27 april 2017

ING

100 sprekers en nog meer opportuniteiten voor uw business? Kom tussen 24 en 27 april naar de Week van de Ondernemers. ING plaatst ondernemers een week lang centraal met evenement in 10 Belgische steden. Ontdek wie komt spreken en reserveer snel uw plaats.

Of het nu is door ideeën te delen of uw netwerk te vergroten, De Week van de Ondernemers biedt opportuniteiten voor u en uw business.

Meer dan 100 experts en gepassioneerde ondernemers komen spreken over 1 van 9 thema's die belangrijk kunnen zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Schrijf u hier gratis in.

In Leuven zijn er drie sessies rond het thema groei, waarbij telkens een expert en 2 ondernemers aan het woord komen. Zij vinden aaneensluitend plaats, met een natje en droogje tussenin, in zaal De Hoorn op 26 april.

De expertgedeeltes worden ingevuld vanuit academische hoek met sprekers als prof. dr.Koenraad Debackere, prof. Leo Sleuwaegen en prof. Johan Vanhaverbeke.

Vanuit het bedrijfsleven komen enkele CEO’s van toonaangevende ondernemingen uit de regio getuigenis afleggen : Patrick O van Viessmann, Ludovic Depoortere van Haystack International, Davy Gijsemans van Garages Pashuysen, Eric Vanderlinden van the Compost Bag Company.

Uit de non-profit sector zullen Johan Merlevede van Leuven Mindgate en Isabel Lowijck van het museum M hun boeiend verhaal brengen.

Partners