21 · 22 Nov 2019

Flanders DC organiseert dit najaar 2 conferenties: Fashion Talks & Creative Ville

General info

21 en 22 november 2019.

Flanders DC

handelsbeurs
Borzestraat 31
2000 Antwerpen
Show directions

Op respectievelijk 21 en 22 november 2019, vinden achtereenvolgens Fashion Talks en Creative Ville plaats in de vernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen. Meteen de twee grootste Flanders DC events van het najaar. Flanders DC biedt hiermee de volledige creatieve sector twee dagen vol inspiratie met lokale en internationale sprekers en een unieke kans om over alle creatieve sectoren heen te netwerken.

Na een pauze keert Creative Ville dit jaar terug met een derde editie van haar unieke formule: een inspiratie- en netwerkconferentie voor iédereen uit de creatieve sector. Verwacht een mix van lokale en internationale sprekers uit de hele creatieve sector, van design en architectuur over digital media en literatuur tot film en kunst. Toonaangevende ondernemingen en baanbrekende nieuwkomers zullen een inkijk geven in hun werk en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad.

Tip: het volledige programma van Creative Ville (22/11 - Handelsbeurs Antwerpen), de inspiratie- en netwerkconferentie van Flanders DC voor de hele creatieve sector, is net bekendgemaakt. Twee podia met 15 toonaangevende lokale en internationale creatieve ondernemers waaronder Rolf Hay, Mike Monteiro, Sara Riis-Carstensen, Dimitri Verhulst, Bert Hamelinck, Cecilia Verheyden, Chrostin, ... Je hebt nog tot 15 oktober om je ticket aan early bird-tarief te kopen! http://www.creativeville.be

Fashion Talks is ondertussen aan haar 4de editie toe en versterkt graag haar reputatie als dé conferentie die een blik gunt achter de schermen van een van de meest tot de verbeelding sprekende sectoren. Fashion Talks brengt een keer om de 2 jaar de volledige modesector samen in Antwerpen om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

We sluiten Fashion Talks opnieuw af met de 3de editie van de Belgian Fashion Awards. Georganiseerd door Flanders DC, WBDM, MAD Brussels en Knack/Le Vif Weekend.