18 Jan 2018

Faalfolie: Diep vallen en weer recht kruipen

General info

19u - 22u

Leuven MindGate Starters
Canvas

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions

Op donderdag 18 januari trekken we met de Failing Forward Faalfolies voor de 2de keer naar Leuven. In samenwerking met Canvas en Leuven Mindgate willen we er een boeiende avond van maken met verschillende getuigenissen over falen.

Canvas start op 7 februari met een reeks "Durven falen" waarin 12 moedige mensen getuigen over het mislukken van hun ondernemingsavontuur. De Faalfolie-avond in samenwerking met CANVAS en Leuven Mindgate bestaat uit een drietal inspirerende verhalen van boegbeelden uit de reeks en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

Kom samen met ons (helemaal gratis! :)) genieten van een avond vol inspirerende en eerlijke verhalen.

Schrijf je snel in! Wij stellen het podium alvast op en zetten de pintjes koud.


PROGRAMMA

19:00 uur: Welkom & registratie

19:30 uur: Verwelkoming en moderatie door Lisbeth Imbo

20:00 uur - 21.45 uur: Inspirerende faalverhalen door:

Wim Wouters

Games ontwikkelen was al jarenlang de passie en broodwinning van Wim, oprichter van gamestudio GRIN, wanneer de kans van zijn leven zich aandiende: een eigen spel ontwikkelen. De verwachtingen waren hooggespannen, maar het plan bleek te ambitieus. Het spel betekende de doodsteek voor het enthousiaste team en het jarenlang succesvolle bedrijf. “Ik ben all-in gegaan en heb verloren”, zo vertelt Wim.

Katja Van Putten

Katja van Putten was de bezieler en strateeg achter Fé., een sociaal maatschappelijk communicatie- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in vrouwelijke doelgroepen. Jarenlang ging het Fé. voor de wind. Maar de crisis sloeg ook in de communicatiesector keihard toe. Ze heeft, samen met haar vennoot, gevochten tot de laatste snik, op zoek naar nieuwe budgetten om iedereen aan boord te houden. Maar op een dag was het faillissement onafwendbaar. Na de afwikkeling kwam de mentale klop.

Dirk Callaerts

Tussen de sterren van Hollywood stond Dirk Callaerts met de baanbrekende 3D-technologie van Eyetronics. De grootste Hollywood sterren stonden voor zijn 3D-scanning camera's. In 2009 trok hij echter een 'verkeerde' investeringsgroep aan, die het bedrijf naar de afgrond loodste. Zijn jarenlange mentor wendde zich van hem af, en liet anderen Dirk 'afmaken'. Het voelde als een mes in zijn rug na zovele jaren gedreven en eerlijke loyaliteit. Dirk bleef achter met veel kwaadheid om het hem aangedane onrecht.