10 Oct 2017

EASI Leuven Recruitment Day

General info

12u00 - 22u30

EASI Leuven

EASI Leuven
Kolonel Begaultlaan 1
3012 Leuven
Show directions

Ben jij afgestudeerd met een bachelor- of masterdiploma? Heb je een gezonde interesse in IT en technologische innovatie? Nieuwsgierig naar een atypische sollicitatieprocedure?

Aarzel dan niet en schrijf je in voor een buitengewone recruitment dag bij de #1 Great Place to Work van België! Wie weet vertrek jij wel met een contractvoorstel op zak!

EASI is op zoek naar een 10tal verschillende ambitieuze en gemotiveerde collega’s om onze teams te komen versterken! Sales, Business Consultant, Ontwikkelaar, System Engineer...Er is voor ieder wat wils!
Ben je op zoek naar een bedrijfscultuur waar “Happiness at work” centraal staat ?
Ben jij de m/v waarnaar wij op zoek zijn? Schrijf je dan onmiddellijk in, want het aantal deelnemers is beperkt!

Wij nodigen je graag uit op ons kantoor te Leuven op dinsdag 10 oktober voor een dag vol avontuur, uitdaging en plezier!
Na een korte lunch waar je alvast met enkele van onze medewerkers en careers kan kennismaken vertellen wij je graag meer over ons, onze teams en de vacatures. Nadien verplaatsen wij ons richting Brussel waar je op een originele manier ons recruitment proces zal doorlopen en ’s avonds genieten we samen in het Koning Boudewijnstadion van de laatste kwalificatiematch die onze Rode Duivels in België zullen spelen!

Vragen? Shoot!

Partners