07 Mar 2017
Logo Mindgate events

E-recruitment. Hoe ga je ermee aan de slag? - Zowel voor startups als ervaren HR professionals

General info

dinsdag 7 maart 2017

13u00: Ontvangst deelnemers met een broodje
13u45: Verwelkoming door Leuven MindGate
18u00: Afsluiting met een hapje en een drankje

215 euro (excl. BTW): leden Leuven.Inc / Leuven MindGate
245 euro (excl. BTW): alle anderen

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 februari 2017, bij voorkeur via het online inschrijvingsformulier of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be (met vermelding van uw contact- en facturatiegegevens). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en wegbeschrijving. Betaling na ontvangst van factuur. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Annulatie is echter niet mogelijk.

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Park Inn
Martelarenlaan 36
3010 Kessel-Lo
Show directions
Logo Mindgate events

Talent vinden doe je niet enkel meer via advertenties en bestaande vacaturedatabanken. Deze databanken zijn niet altijd even budgetvriendelijk en het is lastig je er als organisatie te profileren. De sleutel van succesvolle rekrutering ligt namelijk in de combinatie van rekrutering met e-marketing.

Deze workshop verdiept zich in de digitale, social en mobiele ontwikkelingen binnen het steeds veranderende rekruteringslandschap. Zo moet je tegenwoordig meer en meer handelen als een marketeer op Facebook, Twitter, LinkedIn en ook op je eigen jobsite. Maar hoe gebruik je nu de kracht van social media in het voordeel van je employer branding en je retentiebeleid?

In deze workshop leer je een evenwichtige e-recruitment en employer branding strategy opzetten waarmee je sneller, efficiënter en goedkoper rekruteert.Je krijgt niet alleen een overzicht van de mogelijkheden binnen e-recruitment, maar leert ook hoe dit in de praktijk te brengen. Breng daarom je laptop mee, zodat je de technieken al kan inoefenen op je eigen vacatures.

Deze workshop is niet alleen geschikt voor HR mensen van grotere organisaties, maar ook voor snel groeiende bedrijven binnen de health, hightech en creatieve sector.

De agenda ziet er als volgt uit:

  • De eigen jobsite: vindbaarheid, meetbaarheid en efficiëntie
  • Commerciële jobsites: haal het maximum uit de samenwerking
  • Social Media: praktijkgerichte tips en tricks
  • Next generation recruitment: de nieuwste toepassingen

Over de spreker

Lieven Van Nieuwenhuyze is vijftien jaar actief binnen e-recruitment en recruitment marketing. Hij stond als E-business manager bij Corelio aan de wieg van Jobat Online. Vandaag is hij gastprofessor e-recruitment en social media marketing bij Ehsal Management School en gastdocent aan de UA en AMS.

Concept and content programme © Leuven.Inc