06 Feb 2018
Logo Mindgate events

De fluïde organisatie: een ideale mix van hiërarchie en zelfsturing

General info

Dinsdag 6 februari 2018
17u30-21u00

Dit event is een samenwerking met Lannoo Campus & B2A - Business to Academia – een initiatief van Faculty Club

Deelnameprijs (incl. boek "De fluïde organisatie) 55€ excl. BTW

Helaas is dit event volzet. U kan zich bij interesse steeds aanmelden voor de herhaling van dit event op dinsdag 20 maart via de inschrijvingspagina of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be

Inschrijven voor dit tweede event op dinsdag 20 maart kan tot 13 maart 2018.

Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Faculty Club
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

"Over dit onderwerp wordt veel gepraat. Met de praktische aanpak in dit boek kunnen teams en organisaties echt aan de slag. In onze bedrijven is het getest en verfijnd; en het wérkt."

– Martijn van der Erve, CEO Erve Group

Inschrijven voor dit tweede event op dinsdag 20 maart kan tot 13 maart 2018 via volgende link

Elke organisatie beschikt over veel meer kracht dan je op het eerste gezicht zou denken. Vaak ontbreekt het een bedrijf net aan de methodes om die kracht te laten doorgroeien. De fluïde organisatie biedt praktische én haalbare bouwstenen om de basisprocessen in je organisatie te hertekenen, stap-voor-stap. Met een goede mix van hiërarchie en zelfsturing maak je zo de weg vrij voor echt engagement en het vol benutten van de collectieve kennis en intelligentie van een organisatie. Want die heb je nodig om flexibel te blijven in een snel veranderende wereld.

Arne de Vet en Filip Lowette worden tijdens deze sessie geïnterviewd door journaliste Sjoukje Smedts. Ze delen met het publiek de nieuwe inzichten waarmee je zelf je organisatie fluïde kan maken en iedereen van hoog tot laag verder laat groeien.

Vers van de pers is dit het eerste event in Vlaanderen waar Arne de Vet en Filip Lowette hun boek “De fluïde organisatie” voorstellen aan elke leider en elk team die willen vernieuwen én blijven inzetten op wat vandaag werkt.

Programma

17u30:

Ontvangst met broodjes

18u30:

Verwelkoming door Leuven MindGate

18u40:

“De fluïde organisatie”

Arne de Vet en Filip Lowette

19u30:

Vraag en antwoord

19u45:

Netwerkreceptie

21u15:

Einde


Over de sprekers

Arne de Vet ondersteunt bedrijven en hun leiders op gebied van strategie en organisatie. Hij bouwde onder andere bij McKinsey & Company een wereldwijde ervaring op in consulting en doceerde management en organisatie aan de Universiteit van Tilburg.

Filip Lowette begeleidt directieteams en Raden van Bestuur met issues die onder tafel blijven hangen. Daarnaast leidt hij jaarlijks Ontdek je Eigen Frequentie, een diepgaande leergang voor mensen die leiding nemen. Eerder was hij onder meer case leader bij The Boston Consulting Group.

Concept and content programme © Leuven.Inc

Partners